Hazaldalilar Kızlar neler yaşıyorsunuz bu haftalarda 🥴 bel ağrısı,uyuyamama,bebeğin kafasının aşşşagıda olması ve doktorumun sürekli yat demesi 🎃🎃 bunaldım 🤔
Selinlkg Banada aynısı söylüyorlar ama yatamıyorum kasıklarımda agrı yaşıyorum ☹️ Seninki koz mı erkek mi canım
Hazaldalilar Selinlkg düz yatamıyorum aşırı belim ağrıyor. Sol yatınca bebek tekme atıyor 🥺 kız canım senin cinsiyeti ne
Zeynep472165 Hazaldalilar himm bende diom benm doktor niye bişey demedi geçmiş olsun İnşallah zamanında gelir bebeğiniz
Nzlykp Valla benimde sürekli sancılarım var mide yanmalarım hat safhada o kadar çok mide yanmalarım var ki uyku uyuyamıyorum çok terliyorum sular seller gidiyo benden 😂😂😂 aşağıya doğru baskı kasılma ve çok hareket hissediyorum Allah yardımcımız olsun yaa valla erken gelmesinden korkuyorum 34+1 oldum beklesin kızım İnşaAllah
Hazaldalilar Nzlykp aynı dertlerden muzdaribiz aşırı hareket sürekli tuvalet aşırı miğde yanmaları.... korkular vs vs yalnız değilim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alır çektiğimiz çileleri unuturuz 😍😍
Hilalcemalettin Hazaldalilar yok cnm insallah normal olur tabi ama genelde byle sikayetleri sesryan olup ikinci cocukta oluyor dye duydum bnde oylede ondan yani bnde hep sesryanaa bagliyordum demmeki alakasi yokmus umarim sağa sağlim gununde yavrunu kucağina alirsin 🙏
Hilalcemalettin Hazaldalilar yok cnm insallah normal olur tabi ama genelde byle sikayetleri sesryan olup ikinci cocukta oluyor dye duydum bnde oylede ondan yani bnde hep sesryanaa bagliyordum demmeki alakasi yokmus umarim sağa sağlim gununde yavrunu kucağina alirsin 🙏