MCY Tabiiki de öyle ben şuan ne iyi ne kötü düşünüyorum kendi adıma kalp atışlarını duymadan inanırmısınız hamile gibi de hissetmiyorum kendimi ne zaman kalp atışlarını duyarım öyle hamile olduğuma inanırım Rabbim herkese o sesi duymayı nasip etsin Nl-oguz3561
Nl-oguz3561 MCY siz kacsiniz suan bende ayni durumdayim herkes hamileyim o sekilde davraniyo ama benim inansim gelmiyor bebigin hareketlerini duyunca karnin sisince anliyomussun oyle diyolar
MCY 6+6 haftalığız şuan kimisi erken duyuyor kalp atışını kimisi geç bakalım biz duyabilcekmiyiz 🥰 inşaAllah duyarız hayırlısı ile Nl-oguz3561
Derya0707 _HB_ 10.500 de 7. Haftalık Ken görünmedi geç döllenme olabilir 4-5 gün sonra sadece alttan bakınca göründü 12. Haftaya kadar karından görünmedi hep alttan baktı doktorum ümidinizi kaybetmeyin
Medine_1992 MCY canım tam zamanında yumurtlama olduysa duyarsın 7 haftada bir daha ki kontrolünde inşallah
Nl-oguz3561 MCY 7+2 de kalp atisini duyduk biz canim duyarsin Allahin izniyle kucagimiza aliriz insallah 🤗
MCY İnşaAllah canım şu sıralar yumurtlama dönemim bakalım pazartesi sonuç ne olacak Rabbim herkese duymayı nasip eder inşaAllah 🦋🤗 Medine_1992
Daphne 2500 ü geçince vajinal USG ile görünür, 4000 değere ulaşınca da karından USG ile görünmesi gerekir demiş bir doktora sormuştum Instagram dan onu okudum şimdi.
Cansubasak Daphne karından ultrasonda 5000 e kadar normal vijinal de 1500 2000 de görülür en fazla 3000 dedi doktor koştur koştur 3000 olmadan 3 4 tane doktora vajinal baktırmak çok da sağlıklı değil dediğiniz gibi değer 5000 olur hala vajinalle bile görüntüleneyorsa aynı gün teşhis için başka doktorlara başvurulur daha bu değerde yazık 3 4 kere neden vajinal olsun arkadaş
Daphne Cansubasak Yok tabiki birkaç doktora gitmeye gerek yok 1500 erken daha zaten hızla artıyor Beta HCG 1-2 güne istenen değere ulaşır yani görülebilecek değere.
minnos6 _HB_ _HB_ canım geç döllenme olmuştur önemli olan değerlerin ben değerim 730 çok küçük kese görmüştü 2700 olduğunda kese hala çok küçüktü doktor kese var ama olması gerekenden çok küçük dedi bir hafta sonra gittiğimde kalp atışını bile duydum olabiliyoiçini detay tut
Terspektif _HB_ canım bu değer olayı kişiden kişiye çok değişiyor bana doktorum değer 2000 filan olunca alttan görünür demişti. Ama mesele senin değerin 3000 olur 3 haftalıktır başkasının 5000 olur oda 3 haftalıktır yani her kadının ve hamilileğin seyri farklı olurmuş. Bence telaşa gerek yok