Cnncyn Kızlar daha doğmamış bebeklerimiz için hazırlık yapıyoruz en doğalı için uğraşıyoruz ama yenidoğan şampuanı ve pişik kremi çok önemli hangi markayı Alacağız???
Nevo Cnncyn şampuan hipp mustela güzel pişik kremi sudocrem hametan penaten Harika mühendisoğlundan bakabilirsiniz yıldızlar listesinden çok yararı olur daha içinize siner🙏Hayırlı doğumlar
Beybilicop Cnncyn ben de mustela aldım ama param çok diyorsan burts bee en güzeli bence ama ben kıyamadım 🙈
Mervecrbg Cnncyn uzun araştırmalarım sonucunda hepsinin içeriklerine kadar inceledim ve şampuan müstela pişik kremi bübchen tercihim oldu
Betullmim Ben mustela aldım . Biraz pahalı ama tanıdığım var kullanan , minicik de kullansa yetiyor . Uzunca kullanabiliyorsun. Hem de güvenilir .
Betullmim Ama o kadar para veremem diyorsan araştırdıklarım arasında unibaby içeriği güzel Türk malı . Doktorlar da tavsiye ediyor diye biliyorum.
Sevinc93 Ben de mustela aldım, yenidoğan seti vardı trendyolda onu aldım biraz daha uyguna geldi. En iyisi o diyorlar.
Cnncyn Bende mustela düşünüyorum ama o kadar çeşidi varki üzerine hap yabancı yazılar kızlar.siz hangi çeşidini aldınız🙂