Guligul Kraft compass park yatak aldim 70*110 olculerinde. Icine hangi yataktan almaliyim kullanip memnun kaldiginiz veya aldiginiz markalari onerilerinizi alabilir miyim? Kraft yatas sunger pamuk visco vs. bircok cesit var karar veremedim ..
gnctrksv Guligul ben de ne zamandır bunu düşünüyordum viscoyu kesinlikle elemiştim latex ile kraft pamuk yatak arasında kaldım sanırım kraft alacağım
Askkokuluyavrum Guligul ben Pierre cardin no stres olandan aldim 70*120 benim yatağım 130 liraya aldim henüz kullanmadım
Lothbrok Ben de kararsız kaldım sünger en iyisi diye okudum birkaç yerde ama henüz almadım netten sipariş edeceğim
etahirovic Bana viscolar çok ince geldi, yataşinkiler de 19cm çok yüksek. İnternette pukka home diye bir markadan 10cm yükseklikte olan pamuk yataklardan aldım. Yükseklik olarak ideal geldi arakatta kullanmak için.
Guligul etahirovic simdi baktim dediginiz markaya yatagin ici sunger kumasi pamuk yaziyor. Bu iyi bisey mi bilemiyorum
Svgcn Guligul bende bebeğime aynı ölçülerde park yatak aldım. İç yatağı için bende çok araştırdım. Viscoyu eledim 3 yaşına kadar kullanımı önerilmiyor. Ya kraft yataş pamuk yada ebebeğin pamuk yatağını alacağım
A_S_K Guligul bebefox 60*120 pamuk yatak aldım memnunum. Araştırarak çevremdende kullananlar yorumlarıyla aldım öneririm :)