Minnosaile Arkadaşlar , Daha 3 günlük anneyim ve tecrübeli annelerin desteğine ihtiyacım var. Göğüs ucum yara oldu. Lanshion kullanıyorum , gümüş kapak kullanıyorum ama geçmedi. Kullanıp kesin sonuç aldığınız ne var paylaşabilir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.
Fnda2308 Minnosaile canm doktor bana zeytinyağı onerdi kendisi de oyle yapmis iyi gelmiş krem tavsiye etmiyorum dedi
Minnosaile Fnda2308 zeytinyağı deneyebilirim hemen ☺️ Daha önce okuduklarıma göre herkese iyi gelmiyor ama denemekten zarar gelmez.
nrglvrl Ben de ayni durumdayim 😔 ayva cekirdeginden jel iyi geliyor dediler , o da fayda etmedi . Coresatin diye bir krem varmis , cilt yapilanmasi saglayan dunden beri onu kullaniyorum , fayda ederse tekrara yazarim
Minnosaile nrglvrl canım ayva çekirdeğini duydum daha denememiştim. İyi oldu söylediğin. Teşekkür ederim. Dediğin kremi biliyorum beyaz yapısı da güzel oda sıcaklığında bırakırsan. Daha önce cilt bakımı için kullanmıştım. Göğüs içinde faydalı ise denediğinde bilgi verirsen alayım. Tekrar teşekkür ederim. ❤️
Berrinsoygazi Doğumdan daha çok korkuyorum bu yara sürecinden, hep gümüş kapaktan ümidim vardı o bile yara yaptıysa artık vay halime 🤦♀️
Minnosaile Berrinsoygazi vallahi bende fayda etmedi gümüş kapak. Kişiden kişiye fark ediyorsa bilemem 😊
Ozlemb0811 Minnosaile canim denemedigim kalmadi benimde 23 gunluguz. Kremler gümüş suyu, kalkanlar.. cok canim acıyordu resmen emzirmekten korkuyordum. Terramicin diye antibiyotikli bi krem var adini yanlis yazmis olabilirim. Onu sürdüm en son care. Emzirmeden once iyice yıkamak gerekiyor tabiki. Sık uyaniyordu kizim cok kalmiyordu krem ama o cok iyi geldi bana. Allah sifa versin insallah bian once gecsin yavrunu seve seve besle ❤
Minnosaile Ozlemb0811 o kremi biliyorum canım ama önermiyorlar diye cesaret edip kullanamadım. Dayanmaya çalışıyorum en son dayanamazsam onu da deneyeceğim 😔
ozgedrms Minnosaile canım eczanede satılan bu e vitamini ampülleri varmış yara iyileştirme hızı göğüste çok iyi diyorlar henüz Doğum yapmadım ama mucizevi bir şekilde hızlı iyileştiriyor diye duydum denemekten zarar gelmez 🤷🏼♀️
ozgedrms Minnosaile evet kuzum hani iğne gibi ampul olarak satılan var ya hatta ev yapımı yüz kremlerine falan da koyuyorlar hücre yenilenmesini hızlandırıyormuş 😊
Lastmoon Minnosaile canım banada eltim söledi tahinin üstüne çıkan yağ çok iyi gelmiş ona dene istersen.
Minnosaile Lastmoon bu sanırım kişiden kişiye değişiyor. Fayda etmedi diyen de çok canım o yüzden denememiştim ama onu da listeye alayım. Teşekkür ederim ❤️