Fadimanaergul Şu anda 22 hafta 2 günlük hamileyim kaç aylık hamile oluyorum doktor 6 diyor etraf 4.5 diyor kafam karıştı
Tugceee123 Fadimanaergul ben 28 haftalığım 6 nın içindeyim senin 6 olman imkansız yani sen daha 5 aylıksın 🙂
Zeyk Tugceee123 siz 7.ayin son haftasındasınız. 4 haftalık gebelik 1 ay sayılıyor zaten. Bunu ilk gebelik testi yaptirdigimda kan tahlilim sonucu doktorum söylemişti.
ddllkk 6 nin icindesin. doktorlar 4 haftadan hesapliyor. gebelik 40 hafta sürüyor. Yani 10 ay. 9 degil diye. sen 36. haftayi gecince son ay (yani 10. ayin) icinde olacaksin. Hafta 7 bitiyor 8in icinde olunuyor misal.
Fadimanaergul Zeyk Yok yok değil 7.ayımda değilim öyle olsa doğumum ekimde olur benimki aralıkta Inşallah
Tugceee123 Zeyk işte 4 hafta 28 gün yapıyor banada doktorum tam aksini söyledi suan 6 buçuğun içindeyim daha dün kontrolüm vardı o zaman konuştuk bence bir araştırın derim 🤚🙏
ddllkk Fadimanaergul ozaman 28. hafta degilsin 😬 hesaplat internette. dogum tarihini genelde doktorlar en son adetin ilk gününden hesapliyorlar.
Aysenuro6 Fadimanaergul ben 22 hafta 1 günlük 23 aralık doğum tarihi attığım fotoğraftan takip et bence 🙂
Robinronya Fadimanaergul uygulamada kaç günlük hamileisn kısmındaki gün sayısı bölü 30 . Örneğin 210 gündür hamilesin.210/30=7 aylık hamileisn . Yani 7 ay dolmuş ve 8.aydan gün alıyorsun .