Hardcandy Eylulun ilk haftasi yaptiracagim, siz nerelerde yaptirdiniz nasil gecti, kac tl odediniz,tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim. Tesekkürler 🙏🌼💜
R_abia Hardcandy sada hastanesi gidiyordum orda yaptırdım 135 tlydi ama çokta memnun kalmadım açıkcası herşeye kendi baktı doktor hiç ağzını açıpta bana bişey anlatmadı renkli ultrason resmi vermedi cd veriliyormuş onuda vermedi 🤷🏻♀️
Mr1517 Hardcandy izmir alsancak MR 150 yaptırmıştım flash götürdüğünüz zaman içine kaydediyorlarda canım ben memnun kaldım tavsiye ederim
Essenn Hardcandy Alsancak’ta Doç.Dr. Cenk Gezer var 1 saat belki daha fazla bakıyor 500 tl ücreti ama aklınızda soru işareti kalmıyor ben çok memnun kaldım
gulsenkonakli Hardcandy prof yakup erata; 480 e yapmıştı bize 2018 de, normalde 600. Ben amniyosentezimi de orda oldum sanırım o nedenle normal muayne ücreti aldı. Çok memnun kaldım. Yine ona gideceğim🤗 45 dakika sürdü🌼
Maahkmn R_abia sada hastanesi radyalog perinatolojiye gitmen gerek ben kizim da sadaya gittim kalbine bakmamisti tekrar doktorum behcetuz da bir dr yonlendirmisti kalbi icin suan oglum icin gittim baris buke alsancakta cok memnun kaldim aldigi paranin hakkini verdi herseye tek tek bakti ve tek tek anlatti 👍👍 500 tl bu arada
Pavlov Bende alsancak mr da yaptırdım 15 20 dk sürdü 150 lira verdim. Ama oraya giderseniz kadının surat ifadesine aldanıp korkmayın, birşeyler ters gidiyor gibi hissettiriyor sonra açıklama yapıyor😅
Gebelikseruvenim35 Prof fuat akercan 500 tl fakat o paranin hakkini fazlasiyla hakediyor . Bebegimin yuzuni goremedigi icin tam 3 kere ultrosona girdirdi bir gozunu gormk icin mesai saatini bile gecirdi . Yine olsa yine ona gderim
Gelmsim BEn Çiğli araştırmada yaptırdım. Bedava oluyor Zaten araştırma hastanesi sadece sıra bulmak zor onun içinde sabah yediden önce orda olup sıraya giriyorsun hemşire sıra veriyor. Doktor gelince alıyorlar o sıraya göre herşeyi doktor sesli olarak hemşireye yazdırıyor yanı herşeyi duyuyorsun . Sadece renkli çıktı yok. Ama bütün ölçümleri çıkartıp veriyorlar . Başka doktora da gösterebiliyorsun.
Gelmsim Hardcandy hayır canım ama bence gerek yok Zaten organları kontrol ediliyor önemli olan CD değil ki herşeyin düzgün olması A4 de çıktı veriliyor değerler
MrsG Essenn bende ona gidiyorum çok memnunum. 2 defa gittik haftaya tekrar çağırdı. Takip edilmesi gereken bi durumdayım ve her defasında çok güzel detaylı bakıyor.
hilaldg300 Ben Dokuz Eylülün özel kısmında Erkan Çağlayana yaptıracağım önümüzdeki çarşamba 350 tl ücretide
Sevkoo Alsancak mr 150tl tavsiye ederim radyolog uzmaniydi bakan ismi çiğdem fakat soyadını hatırlamıyorum cok iyi bi doktordu cok memnun kaldimm
SeherMert HR_54 hımmmm iyi Canım inşAllah bir sıkıntı olmaz hayırlısı ile kucağımıza alırız . 11+2 günlüğüz biz daha var o zaman
SeherMert Yasemin96 bende bütün herşeye Çınarlı hastanesine gidiyorum canım onur beye ama daha 11 haftalığız o yüzden daha yaptırmadık biz