Burcuacar Handenur34 merhaba ben İbrahim çelebiye gidiyorum ve ona Doğum yapmış çok arkadaşım var üzerine doktor tanımıyorum mükemmel bir hekim sezeryan da 3400 tl
ebztepe Handenur34 memnun musunuz yasemin hanımdan? hamile kalmadan önce gidiyordum ilgisiz davrandığı için bırakmıştım
Esqes sevgitekes şafak ile bu hastane arasında fiyat olarak neredeyse 2 kat fark var şafakta sezeryan 2000 normal doğum 1200
Handenur34 sevgitekes En son gittiğimde sezeryan için 3400 dediler. Fakat ücret değişwbilirmiş ay sonuna doğru.
Marinnn sevgitekes muayeneleri 160 dan basliyordu dogumu sormaya cesaret edemedim 😃😃😃 bende orayi dusunuyordum yoksa
Haticemre21 sevgitekes gop medical park doğum ucreti 5.5 6 bin den başlıyormuş. Komsum oraya gidiyordu
Esqes Aysenusta ben güncel fiyatlarını dün sordum kağıt verdiler ancak bu rakamların biraz üzerindeydi bir de ocak ayında %25 zam gelicekmiş.Paket gibi bir şey yapmışlar 10 tane poz doğum fiyatlarının içine dahil
Aysenusta Esqes ben 1 ay kadar önce fiyat aldım bu şekildeydi banada kağıt verdiler ve Ocak’ta zam olacak dediler. Bu sgk lı fiyatı sizin sorduğunuz neydi ve ne kadar fiyat verdiler
sevgitekes Esqes normalin 1200 olduğuna emin misiniz İyimiş öyleyse bi bayan 2000 demişti sezeryana 2200 çok fark yokmuş falan
Aysenusta Esqes ikide bir zam yapıyorlar ocakta olcak dedikleri halde tekrar yaptılar demek ki. Muayene ücretlerine de zam yapmışlar temmuzda🙄
Esqes Aysenusta evet işte bu hastanelerde genel sorun yıl içinde birkaç kez zam gelmesi Avrasya Hastanesine de gittim o daha makul fiyat verdi ve sakin bir hastane onu da tercih edebilirim bu civarda oturuyorsanız bir bakın derim
Aysenusta Esqes size verdikleri fiyatları müsait olduğunuzda atar mısınız merak ettim benim hastaneye gitmeme 3 hafta var daha
HanifeZuzu Kızlar bu fiyatlardan eminmisiniz ben daha fazla biliyorum sezeryanı 6500 falan dı kaçay önce
Handenur34 HanifeZuzu Bana 3400 dedier eminim oda sezeryan doğum için. İlk yağtıgım doğumda epidural olmuştum aynı fiyat ödemiştim epidural için. Şimdi genel anastezi sezeryan 3.400 ama ocakda artıcak dedi
Haticemre21 HanifeZuzu komsumda daha 3 gun once sordu medicalpark icin 6 dan başlıyor demişler. 3 bin olanlar neresi acaba