Busraoz Kızlar rutin olarak gittiğim Nisa hastanesindeki doktorumda ultrason yalnızca siyah beyaz. Bebeğimi yalnızca ayrıntılı da renkli gördüm ve büyüdüğü daha belirgin olduğu için tekrar renkli görmek istiyorum. Sizin gittiğiniz aynı zamanda bebeği renkli gördüğünüz hastane/doktor ismi alabilir miyim? İstanbul Avrupa yakasında bu arada.
Mlssa Busraoz Gop Kadın Sağlığı Merkezine gidiyorum,Fahri İnan. Artık her kontrolde renkli gösteriyor muayenesi 100tl.👍🏻
Sevdaoyku Busraoz kaç haftaliksın canim. Bende nisaya gidiyorum ama evet dediğin gibi yok sanırım bende bugün arayıp soracaktım. Bende istiyorum renkli görebileceğim bir yer. Bazı doktorlar hemen gösteriyor
Seyuba Busraoz merhaba ben 13 haftalıktan bu yana hep renkli görüyorum 🙏🏻🥰doktorumuz ilk renksiz genel bir bakıyor sonra renkliyi açıyor bize, uzun uzun da bakıyoruz yani, bence doktordan doktora değişir isteseler gösterirler hepsinin elinde makinası mevcut çünkü, benim doktorum biz görelim mutlu olalım diye nasıl çabalıyor, yüzünde eli varsa uğraşır eder çektirir o eli yüzü görelim diye ☺️ Şimdi 32+3 olduk şükür 🙏🏻 bu arada Bahçeşehir elitium tıp Merkezi doçent doktor Meryem Gencer doktorum, kesinlikle işini hayranlıkla severek yapan bir kadın 🙏🏻❤️
Busraoz Seyuba Ben sordum aslında ama onun cihazında yokmuş eski sanırım. Muayene Ücreti ne kadar peki
Mlssa Busraoz Gösterir bebek büyümüş zaten önce normal bakıyor her şeyi söylüyor doktorum,sonra eğer pozisyonu iyiyse bebeğin bakıyor görüntü almak için renkli☺️ artık her seferinde bakıyor 5.aydan beri
Sevdaoyku Busraoz muhabbet haliloğlu. Burada görüyorum bazıları 9 10 haftalıkken çektiriyor o renkli ultrasonu oluyor mu öyle de
Busraoz Seyuba Dediğin gibi ilgiliyse hemen randevu alıp gidiyim ben renkli fotoğraf veriyor mu peki?
Busraoz Sevdaoyku Bazılarına işte belli bir haftadan sonra renkli de veriyorlarmış ama nisa da var mı bilmiyorum benim bildiğim yok
SelinFidan Kağıthane derindere hastenesi, İsmet bey e giidyorum , serklajdan dolayı her hafta gidiyoruö ve sağ olsun her hafta renkliyi açıyor, hatta güzel poz yakalarsa kule kağıda fotoğraf bile basıyor, tavsiye ederim, bu arada ilgisi de inanılmaz mükemmel 😂
Busraoz SelinFidan Onun ücreti ne kadar 100-150 arası olsun ama iyice göstersin ilgilensin fotoğraf versin istiyorum ben de🥰