Bsyldrmdlk Rumeysa52 Rabbim yardımcınız olsun sağ-salim birbirine kavuşun inşallah 🤲 Darısı bize inşallah 37+3ten selamlar 😁
bicirinannesi Rumeysa52 Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla kavuş yavruna inşallah 🙏🏻🥰 bizlere de dua etmeyi unutma. Darısı başımıza
Hamileanneler_25 Rumeysa52 allah yardımcın olsun canım bol bol dua okumaya çalış tez vakitte bebeğine kavuşursun inşallah ah seni çok iyi anlıyorum şuan
Rumeysa52 Sabah 8 den beri bağır allah bağır akşam 5 e kadar dayadılar suniyi kendimi ölücem zannettim sancınızını evde çekin gitmeyin hastaneye bi ara kendimi kaybettim bugün 2 doktor karnıma çıktı ay allahım normal doğurmayın kabus gibiydi kabus
Mavilianne Rumeysa52 Herkesin acı eşiği çok farklıdır ki. Allah hayırlı güzel doğumlar nasip etsin elbette herkese. Doğumunuz sonunda oldu sanırım şimdi nasılsınız ?
Rumeysa52 Mavilianne hiç iyi değilim keşke sezeryan olsaydım ben BÖyle bi acı görmedim yaşamadım çok zordu ve hala zor oturup kalkamıyorum birsürü dikişim var mahvoldum
Mavilianne Rumeysa52 Kaç cm ile devam etti doğumunuz? Ama dediğim gibi siz acı cektiniz diye herkes acı çekecek değil ya sonuçta. Bende normal Doğum istiyorum Allah’ın izniyle. İnşaAllah ağrınız sızınız kısa zaman da geçer
Begumb Rumeysa52 çok geçmiş olsun ve hayırlısı olsun😊 ama yine de bence burada bu şekilde yazmayın okuyup etkilenecek olan çok kişi olur. Şahsen ben zaten korkuyorum bir de yazınıza denk gelince iyice korktum🙄