Burcusamet Kizlar seker yuklemesinde bir bardagami koyuluyo glukoz yoksa 1 lt suyami koyuluyo?? Eczaci 1lt suya koyup icsin demis kayinvalidemde 1 su bardagina koyup iciliyo falan diyo..siz nasil yaptirdiniz?? Yarin seker yuklemesi icin glukozlu su icicemm😦
Annikko Burcusamet Canım ben yaptırdım ıkı bardak suyun ıcıne bıldıgımız cay sekerını doldurmus tek efeste ıcıceksın dedı ac karnına ıctım ama cıkarmamak ıcın kendımı zor tuttum, hastaneye tek gıtme saatte bır kan alıyorlar baya halsız yorgun cıkıyorsun hastaneden dıkkatlı ol
gunaynur Burcusamet 1 bardak suya karıştırıp verdiler bana, 1 litreyi tek seferde içmen çok zor zaten ve içtikten sonra 1 saat lavaboya falan da gidemiyorsun dayanamazsın mümkün değil
Aliye Kutu kola gibi teneke kutuda hazır içecek veriliyor onu içiyorsunuz genelde elma aromalı oluyor. 1 kez hamileliğimde birde öncesinde şeker yüklemesi yaptırdım bu şekilde yapıyorlar. Doktorunuzmu eczaneye yönlendirdi siz?
Burcusamet Aliye doktorum kan almada yapiliyo dedi kan almaya gittigimde barkotu gosterdim.eczaneden glukoz alicaksiniz icip gelip 1 saat sonrada kan alicaz dedi...bende eczaneden aldim.yarin yapilicak eczaci 1lt su demis
suraa60 eczaneden aldırdı doktor bize 50 mg 300 ml di cilek aromaliydi tadi cok güzel severek ictim 😄
Burcusamet Annikko kayinvalidemle gidicem insallah kafami karistirdilar biri 1 bardak biri 1lt su..ben 1 bardagami koyup icicem simdi insallah atlatirim yarini ac karnina bide nasil icilicekse
Annikko Burcusamet bana ıkı barkada suya koymuslardı ac karnına dırke yukleöe yapıyorşarkı etkısıne bakıyorlar asırı mıden bulanır
Efe39 1 tane ufak karton bardağın içine 50gr Glukoz karışımı hazırlayıp verdiler, ben birşey almadım. 50gr yükleme de 1 sefer ölçülüyor 1 saat sonraki değere bakıyorlar, gramaja göre değişiyor!
Burcusamet Bende evde ictim iki bardaga yapıp içtim.. Sonuc yarın cıkıcskmış gün iiçinfe değilmiş inşallah birşey çıkmaz.. Çok tesekkur ederim hepinize yardımcı oldunuz