Zehra333 canım 20 temmuz son adet gününse şayet suan 4 5 haftalık hamilesin buda kalp atışlarının başlaması demek betahgc 1500 yukarı olması gerekiyor ve 2 günde 1 iki katına artması gerek. Seninkisi çok düşük bir değer. Benimde başıma 2 kere geldi 2 kere bebeğim gelişmedi ve kürtaj oldum. Psikolojim alt üst oldu sağlıksız gebelik dedi doktorum ve sonra genetik test verdik eşimle devlet hastanesinde yaptırdım bunu 4 ay sonra sonuçlarımız çıktı ve bende kan pıhtılaşması varmış önünüzden gelişmiyormuş bebekler. Muhtemelen seninde böyle bi durumun olabilir bebeğe kan gitmediği için değerler artmıyor ve bebek gelişmiyor. Hiç canını sıkma kürtaj olmaktanda korkma çok basit bir operasyon çünkü seninkisi çok yeni narkoz veriyorlar ve hiç Birsey hissetmiyorsun. Umarım bi mucize olur ve bebeğin değerleri yukselir. Sağ Salim kucağına alırsın. Olmasa bile canını sıkma çünkü 3 ay sonra tekrar hamile kalabiliyorsun. Ben suan 8 aylık hamileyim rabbim nasip ederse ve bebeğin rızkı varsa inan bana sen bile engel olamıyorsun. Bira uzun yazmışım k bakma :)