Selam kızlar ben 35+1 im şuan bundan 3 4 gün önce bayramın 2. Günü sabahtan hafif sancılarım oldu önemsemedim akşama doğru alt kasık bölgem genital bölgem ve beline sanki bıçak saplarcasına ağrılar girmeye başlado eyvah dedim geliyo galiba ama heyecan yapmadan sakince bekledim acaba sıklaşacakmı diye yarım saatte 1 geldi o bıcak saplanmalaro sabaha kadar dön o tarafa dön bu tarafa sabah ettim biraz daha iyiydim bayrmaın 3. Günü oldu cok hafif bir sancıyla o günüde gecirdim ama hala yarım saatte bir geliyordu o gün de öylr gecti bayramın 4. Günü oldu ve sabahtan o 2. Gün ki sancım gibi bir sancı hissettim yine bekledim gece oldu sancılarım sıklaşmaya başladı 10 dk da bir sancılanmaya başlayınca eşim kalk gidelim artık dedi gittim hemen alttan açılmam olup olmadıpına baktı açılmam yoktu nst ye girdim düzenli sancılarım cıktı doktor böyle sancıların sıklaşırsa Açılman olabilir yatış vericez dedi hemem beni odaya aldılar ve progestan fitil kocaman bir serum bir yandan nst ciğer geliştiriceler sabaha kadar başımda doktorlar gelen giden ebeler hemşireler sürekli kontrol altındaydım sabaha kadar yemediğim ilaç kalmadı cünkü bzimki baş aşağı dönmüş ve ben geliyorum diyodu bi tek açılmam yoktu cok korkmustum cünkü hazırlıksız yakalandım cok sükür ki düzene girdi sancılar bir nebze olsun normale döndü eve gitmek istiyorum dedim beni o günde yatıracaklardı ama kendi doktorum olmadıgı icin istemedim pazaryesi günü kendi doktoruma gidicem bu gecede rüyamda bana 30. Da doğuracaksın diye söylendi açıkcası ne yapıcam bilmiyorum korktum 😔