Sevdaoyku Ozican bana doktorum 4 cm dedi. Rahim boyutu için. 40 demek ne oluyor anlamadim ben mi yanlış anladım acaba doktoru
Mavikalplimom Ilknrshnn bol bol dinlenin ilac tedavisinde serklaj olmadan kurtulan çok var ama eğer serklaj olması gerekirse ki olun korkmanıza gerek yok bende ilac tedavisi gördüm sonunda serklaj oldum şükür sıkıntı olmadı doğumu bekliyorum ins sağ salim alırız bebislerimizi kucağımiza 😇
Ilknrshnn Mavikalplimom hep yattın mı canim sende nasil oldu bebegim iyi olsun yeterki vallahi başka birsey istemiyorm da ben
Ilknrshnn HandeYavuz aminn inşallah canım vallahi rapor sıkıntı oluyor bizde en kötü işi birakacagim bende insallah hayırlısı ile alırım kucagimiza 😊
Mavikalplimom Ilknrshnn evet canım hep yattım tuvalet hariç hic kalkmadım ama ben bi kaç doktora daha göründüm öyle serklaj oldum ki iyiki olmuşum diyorum
Esmaemenova Merhaba bu riskleri ultrasonlamı goruyor doktorlar? Benimde bundan onceki gebeliyim erken dogumla oldu hic fark etmemişdi doktorlar 8 ayda suyum geldi normal dogum oldu.2 hafta sonra randevum var boyle bir riski ultrasonda gorebilirmi doktor?
Mavikalplimom Blackcloud hayır tabikide canım kısa süreli bir anestezi veriliyor bebeğe zarar vermeyecek şekilde ameliyat oluyorsun yani