CansuTreci 27+3 üm 3,5 litre su içiyorum günde ve 4/5 km yürüyorum. Tuz da kullanmama rağmen 2 gündür feci ödemim var kızlar? Yardım lütfen...
EsraM CansuTreci kızzzz hayırdır geçmiş olsun Ayaklarını yukarı kaldır her akşam iyi geliyor yastık fln koy Duş ta iyi geliyor
snglcn CansuTreci nacizane bir tavsiye yuruyusu biraz ara ver yuruyus sis yapiyor bende ogrwnince sasmistim 3.5litre suda artik fazla vucut tutuyor suyu demek gitmiyor o yuzden 2.5falan yap bence ve hic tuvalet tutma sik sik git daha erken yani odem icin bence sonrasini takma oluyo mecbur .
aylinss Ayni sıkıntı bende de var. Sabah uyandigimda bile ellerim yuzum sis kalkiyorum. Sicak olan mekanlarda 1 saatten fazla oturunca sicak basmasiyla beraber davul gibi oluyorum. Bu konuyla ilgili daha once doktoruna danisan arkadaslarimiz var mi?
CansuTreci Cevaplar için sağolun kızlar evet suyu azaltmak gerekiyormuş 2 litreye düşürdüm ama yürüyüşü arttırmam gerektiğini söyledi doktorum, bir de magnezyumu günde 2 defa kullanıyorum artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏
Arven Ne kadar doğru bilemiyorum ama bende işe yaramıştı hergün bir fincan Türk kahvesi içmiştim iyide gelmişti bilemiyorum sizin işinize yararmı