Bsraylmz İkiz bebegi olanlar yada olacak olan bayanlar ne tür yatak tercih ettiniz fikir verir misiniz
Pinkyy Bsraylmz 2 tane büyük boy park yatak aldım,daha önce ahşap beyaz yataklardan almak istiyordum odalarına ama ikizler için en uygunu park yatakta karar kıldık,şimdi 6aylık oldular iyikide park yatak almışım diyorum ben..
Hulyalp Bsraylmz kiraci oldugum icin park yatak aldim civilden babyforce icine de kujju marka yatak. Suanlik ikiside yan yana yatabiliyor besikten de yataktan da memnunum bi kac ay sonra ikinci besigi alicaz gibi duruyor
Hulyalp Bsraylmz kiraci oldugum icin park yatak aldim civilden babyforce icine de kujju marka yatak. Suanlik ikiside yan yana yatabiliyor besikten de yataktan da memnunum bi kac ay sonra ikinci besigi alicaz gibi duruyor
Bsraylmz Hulyalp park yatakta çok yer kaplıyor daha küçük bişey istiyorum ama kararsızım araştırıyorum canım
Hulyalp Bsraylmz daha kucuk bisey alirsanda bu sefer bebekler buyuyunce sigmaz ki canim tekrar yatak alman gerekir. En azindan park yatakta 2 hatta 3 yasina kadar yatar.