Drryy Kircicegi-34 13 haftalığım hiç bir hissiyat yok ilk kızımdada böyleydim 6.ayakadar çok dahat geçiyor son 3 ay ağırlaştığım için zorlanıyordum sadece onun dışında rahatım yani şükür
ant2602 Kircicegi-34 10. Haftaya kadar fenaydı. Tiksinti devam ediyor. Kusma bitti. Çok çok nadir. Açlık hat safhada 😊 hissetmek için heyecanlanıyorum ama tık yok. Hisseden oldu mu acaba içinizden. HAftaya ikili test ve kontroller var bakalım
SeymaAkyol Drryy bende aynı durumdayım 13. Haftaya gırdım hiç hamile gıbı değilim normal mı acaba bu durum :(
Tugbaztrk Emineemre benimde bu zamana kadar midem bulanmadı diye seviniyodum, şimdi su içsem agzıma geri geliyo🤦🏼♀️
Emineemre Tugbaztrk doktora sordum kokulara karşı hassasiyetin var dedi 14. 16.Haftayada kadar devam eden durum olabilir dedi
Sevgi_marvel01 13+4 üm dün fark ettim meme ucundan süte benzer sıvı geliyor ilk gebeliğim bu kadar erken mi gelmeye başlıyor 🙈
Tugbaztrk Emineemre 2 haftacık sürcekse cok şükür derim:) teşekkür canım. Allah hepimize sağlık versin