defne55 HavvaCenk En son 22 haftada toplam 4 kilo almıştım şimdi 26 olduk salı günü kontrölümuz var bakalım kaç kilo almışız 🤦♀️
Srnkrbrn Kubrabdrhmn0235 kardes olabiliriz 😂😂😂 doktor fazla demediği sürece sorun yok ya bana hep normal dedi o zaman normaldir 🤭🤰
HavvaCenk Suleylmaz Sedahatun Birkucukumut Seda5892 28+3 16 kilo aldım. Bu durum beni endişelendirmeye başladı. 28 hafta da bu kadar kilo alan hiç kimse Yok 🥴🤦🏻♀️
Birkucukumut 32 haftada 13 kılo ama artık her yerım sıs ve odemım var bılıyorum 😒😒 ve canımda cok sıkılıyor daha onumde 8 hafta var ve ben 20 kılo al aktan korkuyorum zaten kılolu bır gebe oldugum için sıkıntı yanı benım için
Birkucukumut HavvaCenk canım bence biraz dıkkat etmelısın ben artık oyle yapmayı dusunuyorum en azından ekmek ve hamur işleri yeme ve yuruyusunu aksatma ben dıkkat etmıyırdum ne yuruyuse ne yememe aslında yememe dıkkat edıyorum ama demekkı yeterlı degıl oyle yanı bıraz fazla senınkı de doktor bişey demedımı
Suleylmaz HavvaCenk bende biraz dikkat etmeye özen gösterin doğum acısından ve sağlık açısından fazla kilo da doğru değil 🙄😊
HavvaCenk Suleylmaz kesinlikle öyle ama birden bu kadar kilo aldım aslında dışarıdan bakınca 16 kilo almış gibi durmuyor ama dediğiniz gibi dikkat etmeye çalışıcam
HavvaCenk Mutire ☺️ Çıkmadı çok şükür 🙏🏻 Ama haram çıkabilir dedi doktor dikkat etmen lazım dedi. Sizde çıktı mı ?