bestekuloglukilitci Herkese merhaba. İstanbul’da devlet hastahanesinde 20-24 hafta detaylı ultrason yaptıran var mıdır? Randevuyu nasıl aldınız? Devletten detaylı ultrason için ilk muayene mi olmak gerekiyor? şimdiden teşekkür ederim🙏🏻
Deletedmom2224 bestekuloglukilitci cerrahpasadan alabilirsiniz şiddetle tavsiye ederim. Internet sitesinden alınabiliyor. Kadın doğum bölümü ali benian dan alacaksınız 120 lira gibi bir ücreti var diye biliyorum
bestekuloglukilitci Deletedmom2224 tavsiyeniz üzerine baktım da 22 Ağustosa kadar gösteriyor onda da tüm tarihleri dolu🤷🏻♀️
Ebiyim bestekuloglukilitci Ali Benian’a gittim bende. Bütün doktorlar farklı hastaneler de dahil çok saygı duyuyor kendisine. Ama randevu almak oldukça zor. Güncellenme saati internette yazıyordu tam hatırlamıyorum. 120₺ ücreti var. Ben hastaneye gidip almıştım. Yalnız internetten almazsanız randevuyu oradan alırsanız uzun süre bekleme ihtimaliniz oluyor. Ben 3 hafta sonrasına son 1 kişilik randevuyu kapmıştım. Sürekli eliniz internet sayfasında olsun