NidaEzgi Ben şunu merak ediyorum ben şu an 14. Hafta 3 günlüğüm bebeğimin oynadığını ne zaman hissedebilirim🤗çok heyecanlıyım😍
BurcuSiratas NidaEzgi ben 16 . Haftamda hissetmiştim😊 ama bazıları daha erken ya da daha geç hissediyor olabiliyor. Umarım bi an önce hissedersin 🙏🏻
Elissaaa NidaEzgi Bende 14+3 deli gibi tekme yiyeceğim günleri bekliyorum😍App uygulamarımda nadirende olsa bu haftadan itibaren minik kıpırtılarını duyabilceğimiz yazıyor.Bekliyorum🎈
Mrv1234 Bende ilk gebeligim 18 haftanin içinde hissetmiştim hatta hareketini bile görmüştüm dışardan 19 haftaya girdiğimde daha net belli olmaya baslamisti dışardan belli oluyordu😍😍😍😍
Mrv1234 NidaEzgi merak etme en yakın zamanda inşallah hissedersin ben şimdi 34 haftalık oldum şimdi daha farklı herşey inan bana daha yasiycagin çok duygu var hamileliginde😃😃😃
NidaEzgi Mrv1234 inşallah ya 🤗🤗 ne güzel senin az kalmış kavuşmana sağlıcakla gelsin inşallah ama sana zaman hiç geçmiyordur şimdi tabi🙈🙈🙈
Mrv1234 NidaEzgi benim bebişim çok erken davrandi 32 deyken gelmeye kalktı o yüzden 2 haftadır hastanedeyim yatıyorum her an herşey olabilir bende 💞💞
Elissaaa NidaEzgi 13. Haftada dr 1 mm boyunda pipiş gördü🙈ama yanılma payı var kesin değil dedi😒Zaten net görselerde 16 dolmadan söylemiyorlarmış artık.Perşembe kontrolüm var bakalım ne dicek😍Senin belli mi peki?
NidaEzgi Mrv1234 aaaaa cidden mi tez canlıymış çocuk naapsın😂😂😂 gelsin de güzel gelsin hayırlı olan zamanda gelsin 🙏
Mrv1234 NidaEzgi amin insallah ya sağlıklı sihhatli. Almak nasip etsin allahim herkese💞💞ben çok tez canlıyımdır kızımda bana çekmiş anlasilan babası hep der tıpatıp aynın diye bakalım doğunca gitcez kime benziyo ama galiba huyları aynı ben 😍😍
NidaEzgi Mrv1234 sana benzesin bence baksana o kadar emek veriyoruz😂😂😂 hele ki kız ya😍😍😍 babasının ikinci aşkı işte😍😍😍😍 benim de kız gibi gördü ama küçük diye net değil daha dedi inşallah benimki de babasıyım aşkı olur😍♥
Mrv1234 NidaEzgi amin insallah allah sağlıklı sihhatli doğmayı nasip etsinde ister babaya ister bana benzesin bıdık kızım benim💞💞💞