Evet nasıl başlasam bilemiyorum duygularım çok karışık şuan da 😂gelelim benim hikayeme. Öncelikle gebeliğim başından beri sorunsuzdu ta ki 24.hafta gelene kadar. O hafta şeker yüklemesinde gebelik şekerim yüksek çıktı ve diyet yapmam söylendi. Neyse ben bunu duyunca araştırmaya başladım fazla detaycı bir insanım. Ve çikolatayı çok severim bu da dip not 😂 derken diyetisyene başladım ve şekeri dengede tutmaya çalıştım neyse ki insülinlik durum olmadı. Derken günler geçtikçe tabi ben alıştım bu duruma. Sonra 33.hafta da canım oğlum Hamza’m gelmek için çabaladı ama biz ona daha olmaz dedik o da sözümüzü dinledi çok şükür. Artık bayram boyunca çok fazla canımı yakmaya başlamıştı sürekli kasılmam vardı ama ağrı falan yok ne nişan ne su. Ailem hep kurban bayramı geçsin de öyle gelsin diye dua ettiler benim akıllı oğlumda kırmadı bizleri. Dün biraz temizlik yapayım da belki bi su bi nişan gelir dedim bu arada 39+5tim artık. Tabi ben yaptım oturuyorum dinlenirken suyum gelmeye başladı ben şok dedim başlıyor 😂😂sardı beni bir heyecan. Kızlar bu arada gebelik boyunca 4 kilo aldım sadece karnım vardı. O da gitti. Apar topar hastaneye gittim eşime ulaşamadım teli çekmiyordu kayınpeder getirdi hastaneye ona kısmetmiş. Düne kadar açıklık baktırmadım ve doktor baktı çatın dar ve sadece 2 cm açıklığın var dedi. Ben dedim bekleyeceğim. Neyse yatış yapıldı falan ama benim kanlı su devam ediyor gelmeye. Altımda hasta bezi. Derken sancılar sıklaşmaya ve artmaya başladı. Çığlık atıyorum eşim babam hepsi gözler yaşlı o halimi gördüler. Annemi söylemiyorum bile. Dört saat kadar sancı çektim ve açılma olmadı ki doktor açılma olsa bile doğuramayıp sezaryene alma durumun var dedi. Ben inat ettim tabi. Sonra sezaryene alınmak istedim. Doktor çağırıldı artık akşam 8di saat. Ekip geldi. Aldılar beni. Önümde perde karnımda bi çekiştirme. Heyecanlandım ama aynı zamanda saf gibiyim. Dedim artık uzun süreç bitti oğlum geliyor. Neyse çıkardılar temizlediler yanağıma yapıştırdılar. O an ki duygu bambaşka kesinlikle. Anlatılmaz yaşanır yani. Önden oğlum arkadan ben çıktım. Dikiş yapılıyorken hafif uyku hali yapıldı daha sakinledim odaya çıktım herkes gülüş cümbüş oğlumun başında. Çok şükür geçti. He tabi ilk ayağa kalkma can yakıyor. En azından benim baya yandı. Sonrası biraz daha kolay şimdi evdeyim hala zorlanıyorum ama geçecek eminim. Çok yorgunum ağrılardan uyuyamadım. Benim hikayem böyle oğlum karşımda uyuyor henüz sütüm gelmedi meme ucunu kavrayamıyor tam. Mama veriyoruz mecbur. Dua edinde sütüm gelsin inşallah. Sormak istediğiniz bir şey olursa yazarım. Bu arada Allah kimseyi o yolda eğlendirmesin normal ya da sezaryen herkese kolay doğum nasip etsin. İkisini de çektim normal doğum sancısını sadece dört saat ama o bile yetti. Acı eşiğim düşük demek ki. Neyse hayırlı geceler kızlar umarım beğenirsiniz hikayemi😂😂👪👪artık bende bir annecim Rabbime şükür. 🙏🏻💕