LoriLori Arkadaşlar yaşadıklarımızı yazalım,ben çok halsizleştim,karnım sertleşiyor kaburgalarım ağrıyor 😞 dik durmazsam karnımın üstünde yara var gibi acıyor😞
madl41 LoriLori Bebişin her tekmesiyle lavabo ihtiyacım geliyor 😅 aşağı doğru çok baskı yapıyor o baskı yaptıkça idrarımı tutmada zorlanıyorum😊 ve Kramplar dehşet birşey ara ara giriyor uykudan uyandıracak derecede 🙄 bide bazen yürürken kasık ağrım oluyor 🤷♀️Onun dışında iyiyiz bu haftada 😊
Zlmdemir LoriLori aynı şikayetler bende de var şuan bile dalmışım dikmoturmadan oturdum diye kasıklarım bıçaklanmış gibi agrıyor.ayrıca sertleşme de ayrı bir sorun
Yyesimm89 Yürürken kasık agrım oluyor bizde 26+1 deyiz onun dışında çok şükür sorun yok suanlık ama fazla iş yapamıyorum kasıklar başlıyor agır aya
Yyesimm89 Zaten uygulamada bu haftalarda kasık agrısı normal diye geçiyor sonuçta dinlenince agrı olmuyor o yüzden çok dikkate almadım doktor da sorun olmadığını söyledi hep dualarım sağlıklı zamanlı ve hayırlı doğum yapmak yönünde hepimiz inşallah 😊
Yesimeliz Bende oturamiyorum karnim patlicak gibi oluyor mecburen yatiyorum yada yan oturuyorum. Sekilden sekile giriyorum.
Suna_Aysal Bel agrisi beni mahvediyor uzun süre oturamiyorum uzanmam lazim hep cok yürüdügümde kasikta batma oluyor
asyamomm Bacaklarının ağrısından yürüyemeyen var mı benim gibi 🤦🏻♀️😪😪😪 felaket bi bacak ağrısı boydan boya..
madl41 asyamomm Ben 😅 bacaklarımın arka kısmı ağrıyor damarlarım sertleşti 🙄kramplar özellikle bazen yürütmüyor ağrıdan
Suna_Aysal Bsraerdm-01 benim bebisin kilosu 24. haftada 740g di simdi 26+2 daha bilmiyorum 2 hafta sonra randevum
Badevehande 25+2 nedir bu kasık ağrısı arkadaş 5-6 haftalara döndük sanki bazen yürütmüyor 😢 bel ağrısı mide yanması ve sabah uyanınca yere bastığım zaman ki ayak tabanı ağrısı🤷🏻♀️🙄
Mrveyman Ben 2 hafta önce gitmiştim doktora tam 26haftalıktım 1100kg 35cm Di oğlum şimdi 28+2haftalığız ne kadar olduk bilmiyorum ama sağlıklı olsunlarda 🤰🏼👶🏼💙🥰