bade8 Bayanlar sadece bel e düzenli aralıklarla giren ağrı Doğum belirtisi olabilir mi? Kasıklarımda yok ama belime 1 dakikalık fena ağrılar giriyor aralıklı olarak. Bebekte kasılma da var. 40+2 deyim korkuyorum o yüzden 😓
bade8 Kdrrtmrss yok henüz kalçama bacağıma vurmadı ama böyle geliyor 1 dakika kalıp geciyor. İlla kasıklarda agrı hissetmek gerekmiyor yani dmi? Ya da zaman ilerledikçe kasıklara da mı geçer
Kdrrtmrss bade8 haftan da dolmuş bence git muayene ol nst ile baktır doğum başlangıcı varsa gel evde sürekli yürü ılık duş al karnını doyur rahatla dayanılmaz sancıların oldugun da hastaneye yatış yaptır böle yapanlar daha rahat ve normal doğuruyorlar nacizane fikrim canım
cemileanlar bade8 ay daha n bklyrsn cnm bnm doktora gtse ne öyle oluyor sonra doğuma bikaç saat kala kaşıklara vuruyor hemen kız koss😂sağlıkla dogrrsun inşallah 😍
bade8 cemileanlar sagol canım insallah 🙂Ama hemen gidip de orda perişan olmak istemiyorum biraz daha bekleyim ağrılar çok yoğunlaşınca gitsem diyorum öyle bi kararsız kaldım🤦🏻♀️