gulsenkonakli Defne23 endişe etmeyin bol su ve fitille geçiyor şayet enfeksiyonsa. İlk gebeliğimde her ağrımın sebebi enfeksiyon çıktı ordan biliyorm😊
Defne23 gulsenkonakli gebelikte zor oluyor. Ben hamile kalmadan önce günde 4 lt su içerdim. Gebelikte sudan iğrendim. O yüzden de sızlamalar başladı. Allah hepimizin yardımcısı olsun 😊
Tugbaztrk Defne23 benimde 12. Haftaya gelmemle boyle akıntılar basladı, daha once enfeksiyon akıntılarım oldu onlar gibi değilse normal dedi doktor.
Pofidik Defne23 aynısı bende de oldu bende baya merak ediyorum suyum mu gekiyo filan diye telaş yapmıştım
Defne23 Pofidik ha işte bende o yüzden telaş yaptım. Hiç Doğum yapmadığım için nasıl oluyor bilemedim.
Defne23 Tazeanne0134 ben fitil şeklinde kullanıyorum. Sabah 3, öğle 3, akşam 3 adet. Fitil olarak alınca bir kısmı akıntıyla atılıyor. Ağızdan alınca mide bulantısı, baş dönmesi artıyor bende. Kendinde olmuyor insan. Saflaştırıyor resmen.
Esmaemenova Merhaba 12 haftalıklar. Bende 12+ 5 im. 2-3 gundur devamlı şekilde gobeyimin sol tarafında damar atması gibi bişey oluyor agrı vermiyor amma oldukca beni rahatsız ediyor acaba bebek hareketleri olabilirmi? Ultrasonda bebek cox haraketliydi acaba sizdede oluyormu?
Defne23 Esmaemenova canım bende de oluyor o. Atardamar varmış sanırım orada o yüzden hissedilmesi normalmiş. Benimde 3 gün sonra kontrolüm var inşallah her şey yolundadır. 🙏🏻😊
Yenqec 12+6 yım bu hafta belimin alt tarafında kuyruk sokumunda ayakta kaldığımda çok ağrım olmaya başladı. Doktoruma sorduğumda adet sancısı gibiyse ve aralıklı aralıklı ağrılar giriyorsa gel değilse korkulacak bişey yok bel ağrısı gebeliğin getirdiği en belirgin unsurlardan dedi.
gulsum1214 Yenqec bende 12+1 im uzun süre ayakta kaldığımda yada azıcık yorulduğum da inanılmaz bir kuyruk sökümü ağrısı hissediyorum dinlenince geçiyor sanırım normal😔😔
Defne23 Yenqec benim de sol tarafım sol kasığım acayip ağırlıyor. Sol bacağımı kaldıramıyorum. Ama sağ tarafımda sıkıntı yok.