Sinemksk Zeynep472165 valla canm sana bağlı ama bizim on bini geçmişti odasıydı arabası kıyafeti bakım eşyaları derken tabi doğduktan sonra da masraf bitmiyor 15 ayşım oğlum her mevsim eskiler olmuyor kıyafet mama bez derken hep masraf
Askkokuluyavrum Muazveannesi prego Olimpia park yatak aldık 70*120 olanından park yatak yatağını da 130 liraya Pierre çarşın no stres olanından aldim canim
Sibella86 Deletedmom0043 bizim zamanımıda herşey ne güzelmiş aslında. kireç boyalı odasa büyümüşüz şimdi hangi boya zararlı hangi boyada ne bar araştırıyoruz.
Sibella86 Deletedmom0043 herşeyi araştırıyorsun iyisini görüyorsun paran varsa alıyorsun yoksa 1 düşüğüne bakıp devam ediyorsun yapacak birşey yok
Deletedmom0043 Sibella86 ya bilmiyorum ama ben öyle çok takılmıyorum içerik vs yani ne bilim linç yemem inşallah ama en zararsız dediğimiz ürünlerde bile bir sürü şey çıkıyor. Marka adı altında kazıklanıyoruz. 😅 Anası sabunla büyümüş kendini prenses Diana doğurmuyor sabunla büyümüş ananın bebek şampunıyla yıkanacak kızı olacak daha ne 😂
Lamelif Zeynep472165 1000 TL bebek arabası, 1000 TL beşik, 1000 TL kıyafet alışverişi, 500 TL halısı, 500 TL perdesi, 750 TL dolabı, 250 TL bez ve ıslak mendil ilk etapta 5000 TL gitti sonrasınını hesap etmedim
duygu34 Deletedmom0043 tam olarak öyle değil aslında. Keşke annelerimizin kullandığı sabunlardan olsa artık. İçerikler bu kadar zehirli olunca mecbur araştırılıyor canım. Ama tabii ki bu demek değil ki en pahalı olan en doğal en organik. O noktada okumak araştırmak annelere düşüyor bence 😊
teslimeserkan Ulku12 merhaba canim ben serkan avm besikten sipariş ettim kaliteli duruyor gelince tekrar malzemesine gore yazarim sizede fikir olur en azindan 😍😘
Deletedmom0043 duygu34 sende haklısın şuan herkese hak veriyorum valla ne diyeyim inşallah sağlıkla büyğtürüz yavrularımızı, 😅
titebouille Rabia2019 gittigidiyordan 3 kapılı çocuğa uygun aldım.. ilerde kendi odasını yaparım diye takım almadım tayinciyiz çünkü
Seyma0016 Zeynep472165 bebek odası ve bebek arabası sadece 4500 tuttu kıyafetleri 2bini geçmişti diye hatırlıyorum.