Nilveannesi10 Zeynep7732 30. Haftalardan sonral devamlı tansiyonunu ölçmen lazım. Elin ayağın yüzün şişerse tansiyon yükselirse hemen acile git. İdrarda protein gebelik zehirlenmesine yol açıyor
SalihaSomuncu5 Zeynep7732 idrardaki protein hangi harflerle gosteriliyor. Bende enfeksiyonun yani sira kalsiyum oksalat kristali 50 cikmis kadin doguma git dedi saglik ocagi doktoru ama 27sinde randevum daha cok var
Zeynep7732 Nilveannesi10 bunları bende biliyorum yanlız hiç ödemim yok tansiyonumda normal sizinde böyle oldu mu
Nilveannesi10 Zeynep7732 şu an bende de birşey yok 28. Haftamdayım ama 30. Haftadan sonra başladığından bu durum riske atmıyolar anne bebek hayatını 32. Haftamda sezeryan olucam
Askkokuluyavrum Zeynep7732 bende de oldu canimm protein +++ çıkıyordu bir sonra ki hafta tekrar bakıldı negatif çıktı ara sıra karisabiliyoe doktorum preklamsiden şüphelenmedigini ama tansiyon takibi yapmam gerektiğini söyledi düzenli ölçmüyorum çok şükür bi sorun da yok
Nilveannesi10 Senayerva anne bebek ölümü daha mı hoş 😄 malesef gebelik zehirlenmesi yaşayanlar da bu şekilde.
Zeynep7732 Askkokuluyavrum tansiyonun nasıldı peki ödem filan varmıydı benim ödem yok tansiyon da hep normal cıkıyo
Askkokuluyavrum Zeynep7732 benim de ödemim yok tansiyonum da çıkmıyor 11-7 10-7 gibi çıkıyor sürekli 14-9 u geçerse hemen acile git
Askkokuluyavrum Zeynep7732 24 saatlik bakılmadı canim tansiyon düzgün seyrettiği icin 1 kez protein çıktı oda olağan dedi doktorum
Zeynep7732 Askkokuluyavrum benim normal idrar tahlilimde 31 cıkmış doktprum 24 saatlik idrar topla bakalım dedi
Askkokuluyavrum Zeynep7732 bende gerek görmedi kuzum ya bilmiyorum ki sadece enfeksiyon icin idrar kültürü yaptırdım onda da antibiyotik verdi onu kullandım bitti hala devam ediyor ama