Leyla-mina16 Kızlr ilk defa duydum bu masajı 36. Haftamdaym hiç yapmadım daha önce yapıp faydasını gören varmı yani doğumu kolay geçen varmı bu şekilde ?
SemaAsya Leyla-mina16 Ben de merak ediyorum. Google da aramaya çekindim neyle karşılaşacağımı bilemedim 😂😂😂
Fasulyem22 Leyla-mina16 vajinaya parmağınla masaj yapıyorsun yağlayıp orayı genişletiyor böylelikle kesi atmadan doğum olsun diye. Ama faydasını görende var gormeyende
Ysmgns Benim doktorum rahmin yumuşaması için çok iyi bir masaj olduğunu söyledi kolay dogum için etkili dedi 36 sonrası yapılmasını ve yaparken hakiki zeytin yağı kullan daha etkili olur dedi
Rknvlkn EcemErgen 36. Haftadan sonra sen yada eşin parmağına zeytinyağı sürüp vajinana koyup hafif hafif bastırarak U şeklinde masaj yapıyorsun 5 dakika ve gün geçtikçe baskıyı biraz daha arttırıyorsun
EcemErgen Rknvlkn vajinanin neresine acaba bazi yerlerde icine deligine yaziyor bazi yerlerde ustune yaziyor bilemedim ben neresi olcagini
Mervednr EcemErgen makata doğru olan yani en aşağıya iki baş parmağını yerleştirip yukarıya doğru masaj yapıyorsun canım. Klozetin üzerinde ya da uzanarak nasıl rahat edersen öyle yapabilirsin
Leyla-mina16 Yanlız benim eşim hayatta yapmaz bu masajı cinselliğe bile yanaşmıyor bişey olacak diye korkudan kaldıki rahat doğurayım diye bunu yaptırtacam sahi son aylarda cinsellik durumu nasıl oluyo ben doktoruma soramadım utandım erkek diye