Emine_dag123 Zehra333 hadi hayırlı olsun canım. Allahım inşallah sağlıcakla kucağınada alırsın. Çok sevindim valla😇😊🌸
DiplomaliEvHanimi Cok sukur caniiiim sonunda 🙏🏻😍insallah saglikla artar darisi butuuun bekleyenlere duani eksik etme 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩esin ne sevinmistir bee 😞😂
Nursubasi Zehra333 rabiim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin kuzucumm hadi hamileyim diye bi post at bakalım cok bekledin bu günleri 😂💋🤲🏻
DiplomaliEvHanimi Nursubasi 😂😂sirayla acacaz insallah 😂. O rahatsizsin cok takiosun diyenlerde bu masallah der dualarimizla saglikla gelisir insallah 🙏🏻 🙏🏻 Eveeet agustosun 1.Annesi @Zehra333 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳❤️
Ozge1907 Güzel gebelik var görünüyor inşallah artar çok çok Allahım kalbinden geçeni nasip etsin inşallah 🤲🏻
Cns_33 Rbiaakn canm bnde pazar günü test yaptim 29 cıktı bugün yine yapcam senin ki sağlıklı yukseldmi çok korkuyorum
Nursubasi DiplomaliEvHanimi tam sana yazıyordum bendee darısı bize diyee :D bundan sonraki hayırlı haberler bizden olaun inşallah tuğçee 😂😂💋🤲🏻
deletedmom9494 Zehra333 vall postlarını okuyordum bende merak ettim hayırlı haberlerle gel inşallah 😂
Deletedmom3 Nursubasi DiplomaliEvHanimi kızlar insallah darısı size 🙏🏻🙏🏻 tüm bebek bekleyenler dualarimdasiniz rabbim en kisa zamanda sizlere de bu duyguyu tattirsin insallah 💜💜💜
kr1907 Zehra333 hayırlı olsun postunu sonunun kadar okudum en güzel bekleyiş benim de ilk öğrendiğimde 77 idi hatta eşim dayanamayıp gidip kan verdin değil mi demişti insan bekleyemiyor😀
madl41 Duuyguum İyiyim canım 26 haftalık olduk 😊 kramplar başladı ve hafif sancılar onun dışında bi sıkıntım yok sen nasılsın😊
Duuyguum madl41 bende 23 oldum şükür sıkıntılarım bitti benim ağrım sızım Yok ama ileride neler olur bilemem tabi şükür diyelim halimize 😌