Mfzd oykum95 son haftalar gerçekten geçmiyor ne zaman gelicek nişan gelicek mi sancı nasil gelicek bir sürü şey bizde bekliyoruz pazartesi doktora gidicez
nhrmrt 39+6 bizde de arada bir adet olacakmisim gibi sancilaniyorum ama cok hafif baska da belirti yok bende cok yoruldum bi an once doğsun istiyorum:(
polyanne nhrmrt günümüz ayni canım bende de dediğin gibi adet sancısı ama hafif başka da bişey yok çok yoruldum artık beklemek çok zor
Tevhidee Bizde 38+4 olduk perşembe günü hiç açılıklık yok şekerden dolayı hurmayıda fazla yiyemıyorum gelmezse salı günü sezeryan olcaz inş gelir
nhrmrt polyanne benim bi saattir sancilarim şiddetleniyor umarim boyle devam eder dua edelim birbirimize⚘🙏🐣
Arzumurkmez Hanımlar bende bugün 38+6 oldum. Arada adet sancısına benzer ağrılar oluyo onun dışında açılma sancı vs yok😕 Bide iki gündür mide bulantısı oluyo sizde de var mı. Sonra kendi kendine geçiyor. Başka postlarda Doğuma yakın olabilir diye okumuştum
polyanne nhrmrt inşallah canım inşallah yarim saat arayla bana da geldi 3 sancı ama başka yok karnimda bi ağrı var sanki üşüttüm gibi