Hatice9202 oykum95 aynen valla dün akşam fazlası ile kasılmam vardı ama sonra birden kesildi bugün de aşırı bel ağrım var ama başka bişey Yok hayırlısı ile gelsinler artık yoksa artık kafayı yicez 😂😂
aslihanyilmaz oykum95 Yarın tam 40 haftalık oluyoruz. Sün kontrole gittiğimde açıklığımın olmadığını rahim ağzımın bile yumuşamadığını söyledi. Nst de ufak ufak duzensiz sancılarım çıktı. Ne olucak bilmiyorum😔
denizannee oykum95 39+3 dün nstde sancılarım çıktı 80-90 ama ben hissetmiyorum tabi. Açılma da 1 cm dedi ptesiyi beklicez bakalım 🤷🏼♀️
Findik92227 Bizde 39+2 olduk ama hala hiç bi belirti yok pazartesi kontrol var bakalım ne diycek 🙄 hayırlısı ile gelseydi artık
oykum95 Findik92227 ben bugün kontrole gittim , Perşembe’ye randevu verdi tekrar bakacak , duruma göre karar vereceğiz . Beklemek gerçekten yorucu 😒
oykum95 SuzannaSulek Allah yardımcınız , yardımcımız olsun hiç açıklığın var mı , suni ile desteklenecek kadar
Rrraaaiiinnn SuzannaSulek merhaba benimde doktor persembe 39 oldugunda aanci olmaz ise suni ile başlatalım dedi aciklik olmasi ixin ne yapmak lazim acaba ?
Findik92227 oykum95 aynen öyle çok yoruldum artık gelsin istiyorum perşembe günü kaç haftalık olcaksınız canım
SuzannaSulek oykum95 benim çatı muayenesi 36 da yapıldı bir daha olmadım, o zaman açıklığım yoktu. Yarın son kontrolüm ama muayene edeceğini sanmıyorum canım.
Nisan35 Benim iki cm açılma var ,doktor bu hafta gelir dedi ama çatı muayenesi yaptığında müsait yada dar falan demedi. Ben de tedirgin oldum normal yada sezeryan demesini bekliyordum
oykum95 Hatice9202 bende de oluyor ama hep yalancı sancılar işte içimiz çok mu rahat nedir çıkası yok bu bebelerin 😁
oykum95 Findik92227 Perşembe 39+6 oluyorum yani 40 hafta oluyor tam günümüz dolmuş oluyor , inşallah o zamana kadar kendiliğinden gelir 🙏🏻🤲🏼
Dilekertn Bende 39 haftayım.ne açılma ne şancı var. Normal doğum istiyorum. Ama tupbbek oldugu için risk atamayız bir hafta daha bekleriz ancak
oykum95 Dilekertn aynen canım hakkımızda hayırlsı olsun inşallah, sağlıkla Alalım kucağımıza hayırlsı ile 🤲🏼
Hatice9202 oykum95 38+4 üm ilki normal ama 12 sene önceydi sonra trafik kazası geçirdim 6 yıl önce pelvis ve leğen kemiklerim kırıldı 4 ay yatalak kaldım bu durum normale engel mi normal mi olacak sezeryan mı nöbetçi dr birşey söylemiyor sezeryan olsa daha iyi olur dedi iki gündür hafif hafif kasılmalarım var aklım çıkıyor dr Pazartesi’den önce gelmeye kalkarsa diye gelse bi türlü gelmese bi türlü psikolojim bozuldu resmen 🤷♀️😩En azından senin bellidir normal veya sezeryan olduğu bazen düşünüyorum en iyisi sezeryan heralde en azından geleceği günü biliyorsun diye 😂😂
Caglagyln98 Bizimde 40+3 2 cm açıklıktan başka hiçbişey yok 🤦♀️ 3 4 güne gelmezse suniyle başlatacaklar 😬😣
oykum95 Caglagyln98 suni ile çekip de sezaryen olmak zorunda bırakmasın Allah , inşallah kendi sancımızla doğururuz en kısa sürede 🙏🏻😣
aslihanyilmaz oykum95 Amin insallah canım😊 Yorucu olmazmi içinde insan taşımak kolay değil ki Bian önce yavrularimizi hayirlisiyla kucagimiza alalim da bekledigimize degsin