Dilker Trombosit değerim düşük diye gittiğim hastane doğumu kabul etmiyor. İstanbul avrupa yakasında önebileceğiniz hastane var mı? 38+1 haftalık olduk moral olarak çok kötüyüm :(
medine_ Dilker zeytinburnu avrasya hastanesi ablam orda doğum yaptı çok memnun kaldı ben de oraya gidicem inşaallah
Esramese Dilker özelmi devletni soruyorsun bilmiyirm ama küçükköy bilge hastanesinde dogum yaptik ablamda bende cok bilgili ilgililer hemde avrupa yakasindaki en uygun hastne diyebilirm
Linabebek Dilker Canım karayollarında taksim ilk yardım hastanesi var orda Bülent Babaoğlu var doktor çok iyi biri anlayışlı bizim tanıdıkların çoğu orda Doğum yaptı valla çok ilgililer kismet olursa bende orda yapcam inş
Hilahila Bende de kronik ITP hastalığı var. Trombositlerim gebelikte bile 100ü görmüyor. Ama devlet hastanelerinde kabul etmeme gibi bir durum yok. Bir de üniversite hastanesi öneriliyor kan stoğu olduğu için.
Dilker Hilahila 2 hafta önce 104 olan değerim 92 ye düştü. Doğum için önceliğim özel hastane çünkü daha temiz ve ilgliler. 27-29 haftalara kadar cerrahpaşa tıp fakültesinde kontrollere gidiyordum ama hiç memnun kalmadım :(
Hilahila Dilker 92 iyi telaş edecek bir şey yok. Benim en son 77ydi. Almama gibi bir gerekçeleri olamaz.
Dilker Esramese özel hastane arıyorum canım acil bulmam lazım az kaldı çünkü hastaneyi değiştirmek hiç istemiyordum ama değer düştüğü için kabul edemezlermiş
Dilker Deletedmom3 bugün gittim doktora henüz görüşmedim arayış içerisindeyim ama öncelikle uygun bi özel hastane istiyorum inşallah öyle olur
Esramese Dilker hayatlari hikaye ugrasmk istemiyolr sonradan gelen hastyla pislikler dilersen küçükköy bilge hastanesi oguz beye gidebilirsn millet corumlrdan muaneye geliyo o doktr icin o kadar iyi ve guleryuzlu ilgili muaneside uygun 90tl
Deletedmom3 Dilker uygun özel hastanelerin doktor hemsire ve ebesi yeterli tecrubeye sahip olamayabilir hastaliginiz ile ilgili yerinizde olsam egitim arastirma hastanesine giderim. Saglikla kucaginiza alin yavrunuzu 💜
gezentianne Dilker Kesinlikle Yusuf Olgaç,instagramden de bakın,son haftalarda hiç bir doktor kabul etmezken kendisi kabul ediyor