Ela20 Gamzeli90 nifty yaptırmayı düşünüyorum nasip olursa onun için Ertan bey veya Alaatin beye gitmekten vazgeçtim
Gamzeli90 Ela20 benimde yaşım 30 4lu teslim orta risk çıkmıştı ama iyi bir detaylı ultrason geçirince yaptırmadım nifty testini. İnsallah sizde iyi sonuçlar alirsiniz..
Ela20 Gamzeli90 amin inşallah 🤲 rabbim hepimizin evladına sağlık versin. Benim yaşımda 31 üçlü testte risk 1:677 çıktı. Detaylıya Orkun bey baktı çok şükür olumsuz bir şey görmedi. Sizin detaylı Ertan Bey de mi oldu?
Gamzeli90 Ela20 1:600 dü benimde hem ertan beye hem Orkun bey yaptı detaylimi olumsuz birsey görmediler cok sukur .
Ela20 Gamzeli90 çok şükür bin şükür rabbim evlatlarımıza sağlık versin bizlere de gönül ferahlığı. Orkun bey size nifty testi önerisinde bulunmuş muydu
matildaaa Ben Balıkesir’de yaşamıyorum. Geçiçi olarak yaz dönemi orada olacağım. Perinotolog arıyorum ama mümkünse devlette olsun. Şimdiden sıra alayım diyorum. Hangi hastane hangi doktor nasıl randevu alınıyor acaba
Gamzeli90 matildaaa universiteye sabah 8de gidin 158 tl ücreti yatırıp sıraya girin Orkun cetin perinatalog doktor ona yaptırabilirsiniz. Bir iki saat beklersiniz maksimum
denizasya matildaaa Balıkesir üniversitesi hastanesi edu trye girin online hizmetlere girin online randevudan alabilirsiniz ben öyle yapıyorum perinatoloji Orkun bey diye alabilirsiniz
Ela20 matildaaa üniversiteyi aradım kadın doğum doktoru Orkun çetin beyden randevu almak istiyorum dedi randevu oluşturdum
matildaaa denizasya çok teşekkür ettim. Temmuz-Ağustos ayını açmamış sanırım inş açar. Bekleyelim bakalım teşekkür ederim. Bu hocanın ücreti nedir acaba