Zeynep_adem58 Kizlar bebegin suyu fazla doktor erken dogum riski var dedi varmi boyle olan daha bebegim cok kucuk 27 haftalik ve 29 haftalik gorunuyor dedi iyice telas etmeye basladim
Nilveannesi10 Zeynep_adem58 bana 19. Haftamda suyun çok riskli gebelik grubundasın dediler. Patlama riski yüksek çok fazla su olduğundan. Bu da erken doğum. O yüzden devamlı yatıcaksın dendi . 2 hafta hastanede perinatoloji bölümünde yattım. Şimdi de evde devam. Allah şifa versin sana da 🙏🏻
Duruvesimgr Zeynep_adem58 canım benimde 26 haftadan beri suyum hep fazla. Nasipse 3 eylülde doğumum var. 38+5oluyorum
Hande46 Canım benim de 34. Haftada suyum çok fazlaydı doktorum haftana göre 2-3 hafta daha ileriymiş gibi ağırlaşırsın dedi sadece erken doğumda olmadı ayrıca zamanında doğurdum
Zeynep_adem58 Hande46 insallah bende zamaninda dogururum doktorum riskli gebelik grubundasin dedi cok telasliyim
Zeynep_adem58 Hande46 bide senin haftan buyukmus bnim haftamda baya kucuk Rabbim yardimcim olsun dua dan baska yaoacak biseyim yok
Zeynep_adem58 Hande46 kacinci haftanda dogum yaptin🤗senin 34. Haftanda cikmis bu sorun benim 24. Haftamda cikti su an 27+4 gunluk hamileyim insallah sorunsuz 30 lu haftalari 36 37. Haftalari gorurum herseyin hayirlisi
Zeynep_adem58 Melihatuna peki bebeginiz in haftasi önfen gidiyomuydu bnim haftam ondeydi simdi normale dondu ama hala suyu fazla bu seferfe diyorum acaba yemek borusundami sorun var
Melihatuna Zeynep_adem58 yavrum hiç kafana takma sağlıkla sihatle hayırlı evlat olsunlar sağ sağlam alalım kucağımıza inşallah ❤️
Melihatuna Zeynep_adem58 ilk gebeliğim de normaldi canım haftasıyla uyumluydu bu sıpada 1 hafta önden gidiyo 😅 ama suyum için bişey demedi doktor. Telaşa kapılma bence benim karnımı görenler ikiz falan sanıyordu o kadar büyüktü 😂 ama zamanın da doğdu
Serifeee Vla etrafimda okdar hamile var doktor hepsine suyun fazla dedi 😂banada dedi şuan 37 haftaliğim ne erken doğum oldu ne bşey oldu her denilene bakma cnm
Symm Bende 36. Haftamdaym suyun fazla geldi bana cok tatlı yiyosan azalt dedi ama genelde en cok meyve yiyorum aslında öyle korkutucak bişey söylemedi
Zeynep_adem58 Melihatuna benim suyum cok fazlaymis doktorum acaba bebekte mi bi problem var dedi arastirmaya yonlendirdi ondan korktum ama detayli ultrasonum temiz cikmisti
Melihatuna Zeynep_adem58 ah bu doktorlar hiç bişeycik çıkmaz inşallah telaşa kapılma hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah canım