MinikMucize2019- şimdi 38 haftada alındı çatın dar sen normal Doğum yapamazsın dedi ve bana tarih verdi şehir dışında Doğum yaptım dediği tarihte gittim akşamdan yemeyi kestim ertesi günü 16:20 gibi sezeryana hazırladılar o zamana kadar sadece aşağı baskı oldu yürümek de zorluk çektim sancım hiç olmadı şükür panik atağım zaten anestezi doktoru belden mi yapalım uyuşturmayı dedi komple mi uyutayım dedi siz bilirsiniz diyordum ama ben kalp aşırı hızlı atıyordu dedi seni tüm uyutalım ben gitmişim zaten eşim 30-40 dk sürdü dedi sonra gözümü odada açtım bebeğim benden önce gelmiş 😁❤️ Evet adet sancısı gibi Sancım vardı eşim ped koymama yardımcı oldu epey kanama geldi başta karnım içine çekilmiş göbekten eser yok 😁 çok canım yansa da kuzumu görünce herşeyi unuttum ebeler oğlumu emzirmem için kucağıma verdi tabi mememin ucu yok süt yok derken alışsın anneyi tanısın diye tabi derken hazır mama verdiler ben bir kaç saat sonra çorba içebildim su falan sonra 2 gün kaldık taburcu oldum doktor duş alabilirsin 12 gün sonra dikişleri aldır dedi eve gidince karnıma streç sardım duş aldım yemek yaptım soba yaktım bebeğimle ilgilendim hiç yatmadım ikramlık hazırladım ev süpürdüm ( bunlar mecbur yaptım çünkü kaynanam hiçbir şekilde yardımcı olmadı o yattı ben hizmet ettim güya Doğuma geldi ) ve şuana kadar elhamdulillah hiç sızı ağrı çekmedim hatta kaybolmak üzere dikişler şimdi kızıma hamileyim yine sezeryan olur inşallah Doğuma kimseyi çağırmayacağım öldürmeyen acı güçlendirirmiş ben oğlumda atlattıysam bunda eveAllah kimseye minnet etmem 👌🤲hayırlısı bakalım