Sevey İstanbul da anadolu avrupa farketmez ucuz sezeryan yapan hastane var mı arkadaşlar yada bildiğiniz güzel devlet hastanesi
Sumeyraerva Sevey bagcilar medilfe ben mecburiydim istege bagli ne kadardir bilmiyorum ama bende 1000 liraydi 16 gun once internet sitesine girip msj atabilirsiniz net bilgi icin mesai saatlerinde hemen cvp veriyorlar
Kbrazcan Sevey Medilife hastanesine gidiyorum fiyatını bilmiyorum sormadım ama uygun olduğunu arkadaşım dedi doktorum da çok iyi uzman
Ozgehasan Bilgim yok ama bişey sormak istiyorum devlet hastanesinde isteğe göre sezeryan yapılmıyor diye biliyorum ben yoksa şehir olarak fark ediyor mu?
Sumeyraerva Ozgehasan hicbir devlet hastanesi yapmiyo istege bagli sezeryani sehir fark etmiyo Ama su sehir hastanelerinde durum nedir bilmiyorum
Sumeyraerva Sevey istege bagliysa sizin sezeryaniniz ondan fiyat degismis olabilir sizde benim mecburiydi sezeryanim
Sevey Sumeyraerva Mecburi canım ama bana öyle fiyat vermişlerdi tekrar sorucam bakalım ne diyecekler sağol
Ebiyim İsteğe bağlı olduğunu bastıra bastıra söyleyin. Çok farkediyor çünkü. Çamlıca Medipolde 1500₺ normal 1800₺ zorunlu sezaryen ama isteğe bağlı olunca 3500₺ oluyor fiyat direk