asli_kerem Kızlar yarın bir hastaneyle anlaşmaya gitmeyi planlıyorum. Devlet hastanesi düşünmüyorum. Özelde çok memnun kaldığınız hastane, ya da doktor tavsiyelerinizi alabilir miyim? Fikrim değişir daha hayırlı olur belki?
Kubraseyit00 asli_kerem batikent bilgi hastanesi oskar öğüten harika bir doktor. İlk dogumum onda oldu 2. Gebeligim yine ondayim. Harika bir insan herseyden once ♥️
Demet71 asli_kerem lokman hekim Akay hastanesini kesinlikle öneririm özellikle ebe hemşireleri çok çok tatlı! Ameliyat ekibi de çok iyi insanlardı ama benim doktorum oranın doktoru değildi sadece doğumumu orada yaptı yani o hastaneyle anlaşmalıydı.
Vera4706 asli_kerem liv hasthnesne gidiyrm ben dr ebru yüce var kadın o kadar ilgili ki herşeyi ince detayına kadar anlatıyor güler yüzlü pozitif arkadş gibi kaç doktra gittm öyle samimi görmedm mutlaka araştırın gidin memnun kalırsınz kadın mesleğini severk yapıyor ve eğitimi falan baya iyi tv de bile programa çıktı https://youtu.be/TbetHcuaUlc
asli_kerem Arassss Kubraseyit00 ya malesef eşim azcık takıntılı bu konuda. Zorunda olmadıkça erkek doktor istemiyor. Ben de bayan doktorda daha rahat hissediyorum sanki 🙈
asli_kerem Demet71 doktorunuz kimdi? Çok uçuk rakamlar olmadığı sürece düşünülebilir. Doktordan memnundunuz değil mi?
Demet71 Demet71 doktorum doç.dr. Yavuz Şimşek ben memnunum zorunlu sezaryendi yalnız benimki kendisi zaten normal doğum yaptırmıyor normal düşünüyorsanız önermem programı yoğunmuş. Beni rahatsız eden tek yönü normal doğum yaptırmıyor olması