Ilknur_degrrli1 Kızlar 5 hafta 1 günlük hamileyim kontrole gidicem de sormak istediğim birşey var ben ulturasyonla karından bakıldığını biliyorum özel hastaneyi arayip sorduğumda altan bakılır dedi çocuğa zarar vermezmi ve dogrumu
Superfreshlerim Ilknur_degrrli1 hiç bir zarar vermez genelde ilk üç ay vajinal usg bakılıyor, ilk zamanlar daha doğru sonuç veriyor
Kfkf Ilknur_degrrli1 10 haftalık olana kadar alttan bakıyolar canım banad 2 defa baktılar birinde kese için düzgün mü diye digeride kalbi için hiç. Bişi de olmadı cok kucuk oldukları için o haftalarda alttan daha dogru sonuc veriyo (38 haftalıgız) kendini kasma boşuna acımıyo zaten cocugun nişanı mukus tıkaç 12 haftalıkken felan oluşur diye netten okumusdum
Kbrbydkk Zararlı değil zaten öyle olsa alttan bakılmaz. Hem keseyi ve kalp atışını görmek için en iyi yöntem aslında.
Selinkrdag Ilknur_degrrli1 bende ulturasonda görünmemisti vajinal ulturason yapıldı 5 haftalıktı herhangi bi sıkıntı olmadı 12 haftadayım erken dönemde vajinal ulturason yapılması sanırım dış gebelik v.s sıkıntılar oluşmamasi için erken önlem alınıyor
Zade Ilknur_degrrli1 Canım çok erken olduğu için vajinal bakıyorlardır kese ve kalp atışını duymak için .. Çocuğa da bir zararı yok .. Ama ben çok irite olduğumdan kesinlikle istemedim .. keseyi göremedik karından bakıldığında 5. Haftada ama bekledim 6. Hafta da keseyi görüp 7 nin sonuna doğru da kalp sesini duyduk . Kısacası vajinal bakıldığında daha erken görebiliyorsun herşeyi karından bakıldığında biraz daha beklemen gerekebilir
Nihanak Bi zarari yok canim bana 9 haftaya kadar hep alttan bakildi. Hatta 20.haftamda lekelenmem olmustu o haftada bile hem karindan hem.alttan bakilmisti. Smdi 33 haftaligim bi skntimiz yok cok sukur. Korkma alttan.cok.daha net.goruyorlar
azizeguneyy Ilknur_degrrli1 bende özele gittim ama alttan muane etmediler. 5. haftada kesem gözüktü zaten ultrasondan