Zlmdemir Kızlar dünden belli hareketlerini hissetmiyorum normal mi?şimdi tatlı bişeyler yedim uzandım ama ses yok😔
CerenAkbulut Zlmdemir dün buna benzer bir post vardı, aynı haftalardaki herkes bundan şikayetçi. Bende 27. haftadayım ve aynı durumdayım, devamlı hareket eden bebeğim 3 gündür günde birkaç kez hareket ediyor.
Mutire Zlmdemir canım bende kaç gündür kendimi yiyorum bu haftalarda ki birçok kişi bundan yakınıyor 27 nin ortasından beri yavaşladı hareketleri. 28+3 olduk
Badevehande Malesef 23-30 arası haftalarda bi kaç gün durgunlaşabiliyorlar sorun olduğunu sanmıyorum ama doktora gidip ultrasonla bakınabilirsin
Zlmdemir Badevehande sağol canm inşalalh öyledir Çünki baya hareketliydi dünde biraz dolanmıştım birden kesildi hareketleri.doktor randevum Pazartesi ondan gidemedim.bugün de ameliyattaymış
Sumeyye07 Zlmdemir canım benım de 26 haftalık dun cok hareketsızdı cok korktum tatlı yedım yattım fln hareketsızdı bugun hareketli. Cok korkuyorsan saglık ocagında kalp atısını dinleyebılırsın
Badevehande Zlmdemir Düzelir canım korkma bu sıcakta yorma kendini Pazartesi görürsün zaten kıpır kıpırdar içerde
HalimeAkman Benimde dün sabahtan beri hiç hareket etmedi 28. Haftamdayım tam hastaneye gideyim dedim hareket etti sonra tekrardan kesti keyfine göre sanırım 🤷🏻♀️
Zlmdemir HalimeAkman 30 haftaya kadar düzensiz olabiliyor dediler ama hareketliydi birden dünden belli hiç hareket etmeyince tedirgin oldum.yoksa ufacık hareketini dahi hissedirim
Zlmdemir Badevehande aynen canm şimdi hareket etti🙏🏻Şükürler olsun nasıl bişey bu hamilelik anlamıyorum 😇
Zlmdemir CerenAkbulut evet canm haklısın.benim doktorum da günde 10 kez hissetmen lazım demişti.ama birçok kişi 30 a kadar normal dio anlamadım.bende şimdiden bakıyorum 10 nu geçtimi içim rahatlıyor
_busra Bende 26. Haftadayım aynı endişeyi 2 gün önce yaşadım bekledim 2 gün hareket etmedi sonrasında akşam hareketlenmeye başladı. Endişelenmeyin bi kaç gün daha hareketlenmezse bi doktora gidin bence.
Zlmdemir _busra çok sağolun valla hareket etti biraz.dogru aslında herkes bundan şikayetçi gördüğüm kadarıyla 😊
Zlmdemir Kerem_alyadua dünden belli hissetmedim hiç şimdi hissettim biraz canm.yaklaşık 1 saatir dinledim hissedince rahatladım.çok teşekkür ederim.
Zlmdemir Mutire evet şimdi yine hiç hareket yok demekki normal canm.😔 keşke dopler cihazı alsaymışım valla şimdi doğurana kadarda hareketlerinden korkucam hep.