fatosf_22 Kızlar Merhaba daha önce burada okudum hurmayı çekirdekleri ile kaynatıp yemek ile ilgiliydi fakat unuttum bu konu hakkında tam bilgisi olan var mı paylaşır mı?
deletedmom9494 fatosf_22 11 hurmayı ikiye bölüp çekirdekleri ile 3 bardak su ile tencereye koy dü 1.5 bardak olana kadar kaynatıyorsun sonra içiyorsun canım
Mervesezentosun fatosf_22 doğal şeker değeri olarak yüksek olan bir besin. Max günde 5 adet yiyebilirsiniz. 34 haftadan itibaren en etkili olanı rahimde açılma yapıyor. Ve Doğumu kolaylaştırıyor
fatosf_22 gozdetok faydasını gören olmuş açılmayı sağlayıp Doğumu hızlandırıyormuş daha önce burda okudum
Ozzy Bu hurmayı kaçıncı haftadan itibaren yapmak lazım? Birde ben kırmızı böğürtlen yaprağı çayını duydum rahim yumuşamasını sağlıyormuş açılmayı kolaylaştırıyormuş
deletedmom9494 Ozzy benim arkadaşım son gün hastahaneye gideceği gün yaptı valla benim de tam bilgim yok ama tarifi biliyorum bende sadece 🙄
Mervesezentosun Ozzy daha etkili ilaç gibi düşünün tesiri anca etki altında oluyor. Sadece 3-4 adet fazlası zararlı doğal şeker olduğu için son anda terslik yaşamayın :)
Denal Bn hurmayı yaptım kaynattim sadece bir bardak suyunu icebildim....hurmaları yemedim....çok tayliydi hurma suyu....ama hala dogurmadim....