Sevilypc Canım bende serklajlıyim doktorum sakın kabız olup ıkınma diye uyarmıştı. Bol bol sıvı şeyler ye ama geçmiyosa muhakkak bi doktora görün :(
Rumeysakkc R_abia içim rahat etmedi en son sordum doktora şurup verdi çok iyi geldi o da günlük 2 litre su içiyorum bir daha yaşamam umarım 😊
Rumeysakkc Mom72626 siz kaçıncı haftasınız bir de 22 haftadan sonra sürekli yatmak gerekiyormus sizde öyle yaptınız mı 😊
Mom72626 Rumeysakkc hayırrrr ben 15. Hafta serklaj oldum 2 gün dinlendim sonra ev temizliği hariç normal yaşantıma döndüm hatta serklaj olunca hem doktorumun hem de Benim içim rahat etti. 27. Haftayı atlatalım korkma dedi doktorum ama ben şuan 37+3 teyim canım. Düzenli activanın yoğurdunu yedim su çok tükettim gel gezdim hala de geziyorum haftaya Doğumum var 😂🧿🧿 sen dikkat et Allah’a bırak o yardımcın oluyor. Ben de çok zorlu yollardan geçtim ama kızıma kavuşmama son 1 hafta 🧿🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Rumeysakkc bir iki defa ikinmaktan birşey olmaz değil mi korkuyorum 😐😐 başka nelere dikkat etmem gerek sizler kaçıncı haftalardasınız sürekli yatıyor musunuz 😌 ben 22 haftadan sonra sürekli yatacağım doktorum yemek dahi yapmayacaksın dedi
Rumeysakkc Mom72626 yaa maşallah çok sevindim 😍 son zamanlar geçmez derler hep hayırla sağlıkla kucaginiza alın inşallah 😊 benim doktorum 22 haftadan sonra kalkmayacaksın hiç dedi bebeğim için kalkmamaya da razıyım yeterki sağlıkla gelsin 😊🤗