A_S_K LeylaCan benimde pazartesi kontrolüm bakalım :) aşağıda olmasından iyi midir bilemiyorum kaburgamın orada böyle şiş oluyor kafası sanırım bazen kendini iyice ittiriyor galiba karnımda sert oluyor dokunuyorum sallıyorum kaçıyo🙈😍
LeylaCan A_S_K ya ben hiç mide yanması yaşamamıştım dün serumlardan sonra çıktı ilk defa zor bişeymiş 😂 kendini komple göbek deliğinin altına yerleştiyor kızım ne dar yere tıkılıyosun çık yukarı diyorum ama cıkk keçi damarı var sanırım 😂
Cerry Bidamla evet ya😊 ama önümüzdeki hafta eksıklerı tamamlayıp onur hafta canta hazırlamayı dusunuyorum ne olur ne olmaz 😁 aklımda duracagına bı kosede dursun😬
A_S_K LeylaCan benimki 29. Haftada makat duruştaydı, yarın 32+0 oluyoruz. Hala tekmeleri falan kasıklarımda hiç kaburgama vurduğunu hissetmedim bu zamana kadar dönmedi. Artık döneceğine dair umudumda kalmadı desem yeridir ☺️
FSCMK A_S_K en geç 5 Ekim ama benim kızım Eylül’de gelir gibime geliyor 40 haftalara geleceğimi sanmam hazırlıkta bir kaç kıyafst eksiğim beşik puset bebek arabası hiçbişry yok 😏onun dışında herşey tamam 😁
Derya0707 Hnfe gelişimi önde ki canım maşallah burda 30 haftalık bayanlar 1500 gram falan diyorlardı bende 1500 gram olmuştur diyordum
Hnfe Derya0707 haftaya 2 kilo olurmis ama.erken.dogum riskim oldugu icin korkularim.var hemmsuyum.fazla hemde kasilmam cok ilacda fayda etmiyor
Derya0707 Bidamla tam 29+0 mısınız bende 29+5 im de tarihi hesaplamaya çalışayım doktor kontrolüm 1 hafta sonra
FSCMK A_S_K bak millet herşeyini hazırlamış 😁bendeki rahatlık kimsede yok eşime kalsan büyükce alalım diycek nerdeyse
Aysun0101 A_S_K 30+1olduk bizde ,çok güzel geciyo ,sadece arada sırada sırt ağrısı ve kasık ağrısı oluyo ,bide oğluşum hiç durmuyo ,geceleri uyutmiyo çok hareketli mslh
Ezgii94 30 haftalıgım bende ara ara rahim iğne batması bel agrısı oluyo uzun yol yolculugu için doktorumuza sorduk rahim agzı kapalı gidebilirsiniz dedi ama tabi bende biraz tedirgin oldum napsam bilemedim:/
A_S_K Ezgii94 doktorunuz uygun gördüyse 2 saatte bir mola verip yürüyerek ayaklarınızı yüksekte tutarak yolculuk yapabilirsin diye düşünüyorum
bsrsl_2016 A_S_K deliksiz uyku nerde... eskiden oglene kadr uyurdum simdi sabahin korunde ayaktayim.. isimde yok uyumaknistiom ama uyuyamıyorum
A_S_K FSCMK Ben her şeyn uygununu takip ederek aldım. Dediğim gibi sadece yıkanacak eşyaları kaldı. Dolap içleri falan temiz :)