Deletedmom2 Rzlgln534 hayır belirtim çok yoktu sadece bazen bulantı ve baş sersemliği oluyordu o yüksek tansiyondan oluyormuş
SemaNurSoy97 A_S_K valla yok böyle bir şey benim tek bir bölgem değil her yere vuruyor karateci olacak galiba
EMiracle Cerry aynıymışız bizde 31+6 😊herşeyi mecbur dinlene dinlene yapar olduk hele merdiven in çık fena halde yoruyor insanı
A_S_K Tugbaevrankaya çatı muayenesini sormayı unuttum 🙈 sonuçlarımı göstermeye gidicem akşam ya da yarın o zaman unutmazsam sorarım bende sana yazacaktım. Merve köle diye bir doktora gittim ultrasonda bana gösterdi bebeğimi çok iyi bir doktor tatlı şirin kesinlikle öneririm benim tanıdığımda onda sezeryan olmuş canım
Meltemasya2019 A_S_K 32+2 sırt ağrısı çok var ve kasık ağrısı Allah yardımcımız olsun bir avazda hepimizi kurtarsın inşallah 💕 benim kızım doğum kanalına girmedi daha giren var mi
zehradem Kızlar ben de ekim annesiyim. Hastane çantası için fikirleselim mi ebeye ne vericez ilk ne giydirilir falan diye konussak faydalı olur diye düşünüyorum 🙇♀️
A_S_K zehradem bir tnae çıtçıtlı Atlet, alt üst takım şapka eldiven vericez :) battaniyede koyarsın yeni doğan takımınıda bez ıslak mendil falanda koyarsın ağız mendili hu kadar :)
zehradem A_S_K battaniyeyi ince mi kalın mi vericez nohut battaniye versek olur mu ya da hastane çantasına hangi battaniyeyi koymalıyız
DeryaKuzusu 30+3 olduk biz de..artık sağa sola dönerken karnımda bir ağırlık laps diye yer değiştiriyor. Korkutuyor artık tekmeleri canımı acıtabiliyor bazen. Ama şükür tekmelemesi iyi diyorlar da. 🙏🏻 Bir de karnım çok büyüdü benim. Benden önde olanlardan büyük resmen 🤭
A_S_K DeryaKuzusu Ne güzel hisler bunlar ya :) şükür 🙏🏻Benim de tekmelerim acıtıyor bazen ters durduğu için aşağıyı sağlam tekmeliyr :)
DeryaKuzusu Bebek bakımı için ne aldınız kızlar? Dalin, Johnson baby, unibaby, mustela, sebamed??? Yani bebek yağı, şampuanı VS.. Ben deterjanını BORON aldım..
A_S_K DeryaKuzusu ben şampuanını unibaby saç vücut şampuanı aldım. Losyon jhonsans baby aldım. Pişik kremi küçük 60gr sudocrem aldım deneyeceğiz :) Başka bir şey almadım :) deterjan dalan roxy tatlı pembemsi yeşilimsi paket olanını aldım sabun tozlu mis gibi :)
A_S_K zehradem ben nohut battaniye almadım. Penye battaniyesini vericem isterlerse. Hastaneden çıkarken falan hava nasıl olur bilemiyorum kalın battaniye ya da penye ya da polar hangisi varsa ona sarabilirsin. Ben bir oenye bir kalın battaniyesini koyacağım. :)
zehradem A_S_K ay çok yardımcı oldun canım çok sağol son bir şey daha sorayım penye battaniye nasıl oluyor muslin örtüden kalın mi biraz ben de kalim battaniye nohut battaniye muslin bir de sanırsam senin bahsettigin penye battaniye var hangisini koyacagimi bilemiyorum çok zor hastane çantası hazırlamak 🤦♀️