Kardelendgn 30+2 deyiz uzun zamandir girmiyordu kramp ama 2 gun once tekrar girdi, gece aglayarak uyandim. Ve agrisi hala gecmiyor... topallayip duruyorum 🤦♀️ ne yapsam gecer acaba 🤒
Minedy Kardelendgn her gün 1 tane sade maden suyu için. Drunuza söyleyin kalsiyum magnezyum ilacı yazsın. Kramp girdiğinde ayaklarınızı bilekten öne arkaya germeye çalışın tam girmemişken geçmiş olsun
Xmom Kardelendgn 1-2 gün sürüyor ağrısı bende de keşke çaresi olsa.. magnezyum ve maden suyu ihmal etme.. ama olduktan sonra faydasi olmuyir ancak masaj ve kendini çok yormamak:)
Nez122 35 haftalık olduk bizde Zor geçiyor benim de dün gece girdi ayağıma şuan toparlıyalak yürüyorum ve hep gece giriyor çok kötü bir şey
Betuel11 magnezyumu bir tane içiyorsan günde 2 ye çıkar ayrıca çok yürüyüp yorulunca oluyor bende ağrısı ertesi günde devam ediyordu fazla ayak üstü kalmamaya dikkat et gece uykusundan uyandırıyor insanı çok fena bişey😞
Caydemir Gün içerisinde ve gece yatmadan önce bacak egzersizleri yaparsanız kramplar geçer. Benim öyle oldu.