Tgbtgb Damla________ ben de konuştum bayanla, buradan adresini söylediğimi bildirdim kendisine , yardımcı olmasını da rica ettim ama mesaj atan veya bilgi soran kimsenin olmadğını söyledi.doğru adrese mi yazdnz acaba , karşı tarafa da mahçup olmayayım 🙂
Tgbtgb Damla________ aa isimler benziyor ancak benim dedğim hesabın yazılışında tasarım yazarken aradaki ı harfi yok yani mitaytasarmatolyesi şeklinde 🙂
clalHasan rengarenktasarim.biz de çok güzel şeyler yapıyor ben anahtarlık almıştım gerçi memnun kalmıştım
Marguerite Damla________ canm ben mevlid değilde hastahanede dağıtmak içn çerçeveler yapıyorm kokulu taştan içine erkek olduğu içn bebeğim prens tacı yapıştırıcam ve mıknatıs arkasına buzdolabı magneti gibi dşündm sende istersen yapablrsn yada sipariş edeblrsn o tarz bşey.
Damla________ Marguerite öyle istedim de ödemeyi netten istiyorlar güvenemiyorum birebir bi yer bulmam lazım
Marguerite Damla________ çarşılarda vardır mutlaka öyle yerler canm nerelisin bilmiyorm Aslında kendinde yapablrsn dicem ama bebekle zor olabilir belki 🙁
Marguerite Damla________ aslnda instagramdan sipariş vereblirsin kapıda ödeme seçenekli yokmu kimse acaba canım.renklidusleratolyesi var instagramda ben almadm hiç ama tanıdığım biri söylemişti ordan biliyorm kapıda ödeme varmı bilmiyorm ama istersen ona bir bak başka şeylerde yapıyor 🙂 nagihan çelik yazıyor bide isim olarak 🙂