Kbrbrfn Kızlar merhabaa.. 27+2 gebeyim. Afedersiniz 1 haftadır yeşilimsi,sümüğümsü bit akıntı ile karşılaşıyorum.. doktorum izinde telefon numarası da olmadığı için soramıyorum. Başına böyle bir şey gelen oldu mu??
Sara Kbrbrfn Belkide enkefsiyonun oldugundandır bence baska bır doktora gorun .Cunki boyle seyleri ertileme.Fitil vericekler .
Yusufaras Kbrbrfn hastaneye gidip idrar testi yaptırın bende vardı idrar yıllında enfeksiyon cikti doktoruma salı günü randevum var göstericem
gulfemakin Kbrbrfn gecmis olsun hemsire camasirima pecete koymami her wc sonrasi yeni koymami soylemisti eger enfeksiyondan suphe varsa deneyebilirsiniz
FulYasin01 Kbrbrfn Yeşil akıntının bir çok sebebi var, enfeksiyon , amniyon sıvısı, cinsellikte bulaşan hastalık , bakteriyel vajinoz gibi bir çok sebeb var. İnşallah kötü birşey yoktur yarın doktora git bence ihmal etme 🙏🏻🙏🏻
Elissaaa Geçenlerde bir tanıdığım sağlık ocağında idrar testi yaptırdı temiz çıktı sonra hastanede yaptırdı enfeksiyon çıktı.Zaten şikayetlerinden belliydi.Bahsettiğiniz akıntı enfeksiyon akıntısı kendimden biliyorum.Çünkü yıllardır her rengini yaşadım🙈İhmal etmeyin bence
Kbrbrfn gulfemakin enfeksiyon ile alakalı sıkıntı yaşamadım hiç bu zamana kadar idrar yolu enfeksiyonu olan hastalarda mesela yanma vs oluyormuş ben hiç yaşamadım..
FulYasin01 Kbrbrfn Bu konuyla alakalı bilgim yok İnan’ın sizin için internetten baktımda olabilir, inşallah birşey yoktur 🙏🏻