Merve1091 Açıkçası travel sistemlerin kullanışlı olmadığını ve satıcıların da iyi yorumlar getirmediğini öğrendim hatta pek önermiyorlar travel sistem olmayan bebek arabası öneriniz varsa sevinirim neyi alacağımı sapıttım 😕
Serman Merve1091 joie brisk incele istersen biz bunu aldık. Kullanim araligi genis, az yer kaplıyor ve pratik
Tugbanur Merve1091 bende travel düşünmüyorum ama ne alacağımı bilmiyorum 2 hafta sonra doğumum var kış bebeği olucaz nasipse. Ilerleyen zamanlarda alacağız belki biraz daha indirime girer diye. Çünkü çok pahalı 😕
Anne6161amine Bende burda bekliyrm zira bende travel sistemin görüntüsü inü hiç sevmiyrm gözüme estetik gelmiyo
Merve1091 Anne6161amine Akbasinci Slmz Serman Minedy Alarasel Xmom @Nur___ SusamNur EsZe Rumeysa55 Esraesrasoner Minedy Elifts Tavsiyeleriniz işin çok teşekkür ederim bahsettiklerinizi de inceledim geçengün e bebek e gttim Joiechoreme bebek arabasını aldım indirimde vardı 1250 liraya düşmüş istediğim çoğu özellik vardı kolunu büyültüp küçülterek kendine göre ayarlayabiliyorsun eşim ve benim için bu önemliydi. çift taraflı kullanılabiliniyor ayrıca çok hafif. Tekerlekleri açısından falan çok rahat sürülüyor kolay katlanıyor ek olarak puset aldım buna uygun ilisi 1600 liraya geldi 2-2bin 500 liraya bedel bi araba oldu resmen özellik açısından tavsiye ederim
Akbasinci Bana annem hediye olarak aldı travel sistem mi bilmiyorum ama bir bak istersen instagramdan bak istersen @moroglubebe de 4 baby diye bir bebek arabası var fiyat çok uygun ben ordan almadım ama aynısını almış annem
Esraesrasoner Slmz şimdi sizin dediğinize baktım baston baya kullanışlı ama kolları sanırım.donmiuor sadece hep bebek öne bakacak yola yani bebeği kendine dondurerek gitmek daha iyi.olmax mi bazen bilemedim bende çok kararsızım
Merve1091 Tugbanur geçengün e bebek e gttim Joiechoreme bebek arabasını aldım indirimde vardı 1250 liraya düşmüş istediğim çoğu özellik vardı kolunu büyültüp küçülterek kendine göre ayarlayabiliyorsun eşim ve benim için bu önemliydi. çift taraflı kullanılabiliniyor ayrıca çok hafif. Tekerlekleri açısından falan çok rahat sürülüyor kolay katlanıyor ek olarak puset aldım buna uygun ilisi 1600 liraya geldi 2-2bin 500 liraya bedel bi araba oldu resmen özellik açısından tavsiye ederim
Minedy Rumeysa55 henüz kullanmadık bebeğmi daha doğmadı 900 e aldık. Ama memnun kalacağımı düşünüyorum. Hafif olması, kolay katlanması, gözetleme penceresinin bulunması vs vs dikkat ederek aldık bi heves edip gidip alıp çıkmadık baya araştırdık
Elifts Maclaren markasının baston puset modellerini çok beğeniyorum ben yeni doğandan itibaren de kullanılıyor quest,techno modelleri mesela