bicirinannesi Cidden çok sıkıldım artık. 40+4 Hiç mi belirti olmaz 🤦🏼♀️ Daha ne kadar durabilecek bilmiyorum. Suni vermek için de 22 Ağustos’u bekliyorlar. Sizlerde durumlar ne?
Kdrylcnklc bicirinannesi gece üçten beri düzenli sancım var 25 dk da bir geliyordu en son kontrol ettiğimde 8 ila 10 dk arasıydı 30 40 saniye aralığında sürüyordu duşa hirdim bir saat duşta kaldım sanki azaldı gibi şuan bilmiyorum bana mı öyle geliyor acaba ? 40. Haftam bugün doldu
nes94 bicirinannesi canım benim size tavsiyem sakin açıklığıniz yokken suni sanciyi kabul etmeyin. Ben suyum geldiği için gittim suniyi verdiler açılmam olmadi rahim ağzım 12 saatin sonunda incelmeye daha yeni başladı sezeryan oldum çok zor geçti. Kendi sancinizla önce açılmayı bekleyin lütfen benim yaşadığım şeyi kimse yaşasin istemem o anın heyecaniyla kabul ediyosunuz veya bişey diyemiyosunuz ağrı eşiğim yüksek dendi 2 saaten uzun süre zerre sanci hissetmedim düşünün sonra gelmeye başladı ve 5 saat tarifi imkansız sancılar çektim anirarak suni sanciyi aldırttim ve açıklık hala 1 cm di
bicirinannesi Esrasrgn ben de söyledim ama beklicez diyo🤦🏼♀️ Suni istedim oysaki önceki gün kabul etmiyor kendi sancını beklicez diyo o da gelmiyor 😒pufff
bicirinannesi Kdrylcnklc inşallah devamı gelir canım benim yaa. Stres yapma başka şeylere odaklan devamı gelir. Benim daha hiç başlamadı. Yalancı sancı bile yok😔
Denizbade Bizde yarın 40 haftalık olacağız ama bizimki de gelmiyor doktorum çok rahat normal yaparsın bekleyelim salı gününe kadar dedi olmazsa çarşamba sezeryanla alırız dedi umarım korktuğum başıma gelemzde kızım salı gününe kadar normal yolla doğar 🥰🥰🥰
bicirinannesi Denizbade Amin inşallah canım yaa. Kendi sancılarımızla normal şekilde kavuşuruz yavrularımıza. Sana suni sancı vermeyecekler mi neden direk sezeryan🙄
Esrasrgn bicirinannesi devlete mi gidiyosun sen canım? İnşallah bekletmez beni ya bu son günler zaten hiç geçmiyo hep diken üstündeyim ne zaman gelecek falan diye
bicirinannesi Esrasrgn inşallah canım ya. aynen ben de öyleyim ha geldi ha gelir diye😒 özele gidiyorum 1 aydır falan
Gebelikseruvenim35 2 haftadir sanci cekiyorum ama sürmüyo gelip gidiyo. Fakat ne acilma var nede kanala girdi. 39 bitiyor
bicirinannesi nes94 çok geçmiş olsun canım benim😔. Benim de en çok korktuğum şeylerden biri bu aslında. 😔 daha açıklığıma hiç bakmadılar. Sorduğum zaman da kendi sancın gelmeden biz açıklık kontrolü yapmıyoruz dediler. Çok şaşkınım ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. 😒😔 Allah yardımcımız olsun 🙏🏻