minikhumacik Ssemir canım kargo sorun yapmazdı sanırım kontrol etmek istesek ama 7 parça koli olduğu için içini açıp da çizik eksik var mı diye bakamadık.. sadece dışarıdan kolilere baktık ezilme var mı diye
AYsegulusal Ozican bence sallansın sabitlensin bende saklamak istemiyorum şimdilik ama zaman gösterecek bilemeyiz o sallansın da ben salllamayım 😂😂 hayırlısı bakalm ben heyner beşik aldım bi bakın beş gün var doğuma inşallah memnun kalırım 🙏🙏
Osgem2019 minikhumacik bende viviensi düşünüyorum pierre cardini de gördüm setlerini onlarda çok çok güzeldi kaliteliydi ama fiyatı biraz daha uygun olsun dedim sonuçta değişcez odayı sonradan viciensin setleri vardı onları neden düşünmediniz
aysenurozdemirr minikhumacik merhabalar, vivense'den birsey almadan once mutlaka iyi dusunun. esimle mutfak icin masa aldik kirik geldi eksik parcali geldi. magdur olmanizi istemem:)))
minikhumacik aysenurozdemirr ürün elimize yaklaşık iki hafta önce ulaştı ceva kargo ile gönderilmişti açıkcası adı sanı bilinmeyen bi kargo şirketi olduğu için kaygılıydık ancak bir çizik dahi olmadan ürünleri getirdiler.. genellikle firmalardan ziyade kargo şirketlerinin duyarsızlığı mağdur ediyor.. düşündüğünüz için yine de teşekkür ederim
minikhumacik Ererer evet trendyolda bende görmüştüm😊 benim aldığım dört kapılı ancak pier cardin ya da çilekteki üç kapılı dolaplardan sadece 10 cm büyük, raf genişliği biraz daha küçültülmüş .. ama odası küçük olanlar için üç kapılı modelleri tavsiye ederim 👍🏻
Ererer minikhumacik aynen cnm bende üç kapılı alcam model cok şıkve güzel genç odası olarak bile kullnlr