Celik83 24 haftalik erkek bebek bekliyorum postu yeni gordum bende yasadigim belirtileri yaziyim.. hic midem bulanmadi basim donmedi oncelikle.. ama agzimda metalik tat vardi yogun sekildr hayattan soguttu o tat beni sanki demir emiyomusum gibi surekli igrenc bi tat.. 5. aydan sonra azaldi halada tamamen gecmis deil ama cok cok az.. bebegi solda hissediyorum toplandigi zamanlar sagda toplaniyo sisiyo sag taraf ama normalde hep solda duruyo solum daha siskin belli oluyo basi dr ultrasonda hep solda diyo kafasi.. ilk zamanlar tatli yiyodum ozellikle red velvet pastaya fena sardim 2. aydan itibaren hep hamburger yemek istedim 1 ay surdu o istek sonra uzum istedim hep cekirdeksiz sari uzum ve artik hep tatliya as eriyorum ama ackende normal yemekler istiyorum. Keyif sanirim benimki biraz😀 oyle eksi seyler hic istemedim ama metalik tat gitsin diye limon cok yedim. 11. haftda erkek dediler 24 oldu hala erkek.. gecenlerde ruya gordum 3 cocugum vardi buyuk kiz ve ikiz erkek bebekler. oyle yani😀