Dorukunannesi95 Edaaa4255 kıza benziyor gibi 😀 Allah hayırlısını versin kuzum kiza benziyor derken de kendimden yola ciktim benim kesem ne zaman baksak fasulye gibiydi oglum olacak benim. Eltimin de ayni boyleydi hep onun kizi olucak :) yani tamamen tahmin ❤
Tnbarz Zumer benim kesemde solda ama bebek kesede sağda olunca kız diyorlar ne kadar doğru öyle olan varmı? İçime hep erkek doğuyor 🤷♀️🤷♀️🤦♀️
Zeyzeykrt kevserk benimde 12 haftada erkek dediler 15 haftada %51 kız gibi ama net değil bi arkadaşım yaptı yüzük ileri geri erkek ditoda😁
Zeyzeykrt kevserk kalpteki kan akış enerjisi değiştiriyormuş 11 yaşında kızımın kalbi üstünde yapıorum dönüyor psikopata sardim
Dorukunannesi95 Zumer kuzenime de ayni böyle kiz demislerdi 20.haftasinda öğrendik ki erkek bayaa bayaa sonradan pipisi görüldü :) 20 ye kadar netlesir insallah balım merak etme ama erkek goruyorum ben yani
Seda_123 Celik83 Benim kızım olacak hep sağda ekşi şeyler yiyorum hep bence kişiden kişiye değişen bişey bu 😁
Sumeyye_g Rbysf sağ da olduğunu nasıl anlıyorsunuz yani benimde daha yeni ama canım hiç tavuk et yemek istemiyor